ارایه اینترنت ۱ گیگابیتی برای کاربران خانگی در آمریکا

امروز شرکت EBP اعلام کرد ارایه اینترنت با سرعت ۱ گیگابیت در ثانیه برای کاربران خانگی در آمریکا را آغاز کرده است. به این ترتیب کاربران اینترنت می توانند با سرعتی خارق العاده که ۲۰۰ برابر سریع تر از پرسرعت ترین خطوط اینترنت فعلی در امریکا است به اینترنت متصل شوند. ‏

شروع سرویس دهی این خدمات از شهر Chattanooga و مناطق اطراف آن در ایالت تنسی آمریکا خواهد بود. این شرکت اعلام کرده امکان سرویس دهی به بیش از ۱۰۰ هزار کاربرخانگی و شرکت را با سرعت یک گیگابیت دارا است. تمام ساکنین مناطق شهری و روستایی ‪که در منطقه ای به وسعت ۱۵۰۰ کیلومترمربع از این شهر قرار دارند قادر به استفاده از این خدمت هستند‬. ‏

به گفته این شرکت این سرویس جدید که بر پایه فیبر نوری ارایه می شود، سبب شده کاربران اینترنت در آمریکا بتوانند ۱۰ سال نسبت به برنامه «کمسیون فدرال ارتباطات آمریکا» جهت دسترسی کاربران این کشور به اینترنت جلوتر باشند. بر طبق برنامه این کمسیون، تمام شهروندان این کشور تا سال ۲۰۲۰ بایستی به اینترنت ۱۰۰ مگابیتی دسترسی داشته باشند. ‏

هرولد دپریست مدیرعامل شرکت EPB می گوید این اینترنت با قیمت ۳۵۰ دلار در ماه به کاربران فروخته می شود و دسترسی به چنین سرعتی کاربران این سرویس را در خط مقدم برای پیشرفت سریع تر و همچنین خدمات ارتباطی، بهداشتی، آموزشی و توسعه صنعتی بهتر قرار می دهد. ‏

البته شاید این خبر برای ما کاربران ایرانی اصلا خوشحال کننده نباشد و بهتر است این سرویس را با اینترنت خانگی ۱۲۸ کیلوبیتی در ایران مقایسه نکنیم چرا که به عدد ۸۰۰۰ برابر سرعت بیشتر می رسیم. برای مقایسه شاید بهتر باشد سرعت این سرویس را با کل پنهای باند اینترنت ایران مقایسه کنید که در مجموع ۲۱ گیگابیت است برای ۲۴ میلیون نفر کاربر اینترنت در کشور. ‏
منبع : نارنجی‏

البته برای مقایسه انجام یافته در رابطه با سرعت اینترنت باید از توضیحات منابع زیر هم استفاده کرد:

پهنای باند اینترنت ایران :

به گزارش پیمانه به نقل از واحد مرکزی خبر ، در حوزه تعداد دایری تلفن همراه نیز از ابتدای سال ۸۴ تاکنون، رشد یک هزار و ۲۷ درصدی محقق شده و تعداد این نوع از تلفن، از پنج میلیون به بیش از ۵۲ میلیون شماره افزایش یافته است.

همچنین در این مدت تعداد مرسولات پستی نیز با رشدی ۶۶۳ درصدی از ۵۴۰ میلیون به چهار هزار و ۱۲۳ میلیون مرسوله رسیده است.

رشد ۶۰۳ درصدی تجهیز و راه اندازی دفاتر خدمات ارتباطی شهری و ۳۱۹ درصدی شبکه فیبرنوری فرعی کشور نیز از دیگر دستاوردهای تلاشگران عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور، در پنج سال گذشته است.

در این مدت، ضریب نفوذ کاربران اینترنت از ۱۰ درصد به ۳۴،۹ درصد افزایش یافت که رشدی ۲۴۹ درصدی را در این بخش محقق کرده است.

همچنین تعداد دفاتر خدمات ICT شهری عرضه کننده خدمات پستی نیز، از ابتدای سال ۸۴ تاکنون، از ۸۹۴ عدد به سه هزار و ۶۶ عدد رسیده که رشدی ۲۴۲ درصدی را داشته است.

واگذاری ۶۱۳ هزار خط پرسرعت و تحقق ۵۴،۶ درصدی نسبت ترافیک داده داخل کشور به خارج کشور نیز از دیگر دستاوردهای حوزه ICT در سال های فعالیت دولت نهم و دهم است.

از دیگر دستاوردهای متخصصان فعالان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات می توان به رشد حدود ۹۰ درصدی جاده های اصلی زیر پوشش تلفن همراه و رشد ۸۰ درصدی دایری تعداد تلفن های همگانی شهری اشاره کرد.

همچنین، در پنج سال گذشته و با هدف حذف بازار سیاه تلفن همراه، واگذاری این تلفن به روز شده و متوسط زمان دریافت خط تلفن همراه از ۴۵۰ روز به صفر رسیده است.

آمار تعداد کاربران اینترنت در ایران ‏ ‏:

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضریب نفوذ اینترنت در کشور را ۹/۳۴ درصد و ضریب نفوذ موبایل را ۷۲ درصد اعلام کرد و گفت: هم اکنون ۲۴ میلیون نفر در کشور کاربر اینترنت هستند و ۵۳ میلیون نفر نیز از تلفن موبایل استفاده می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا تقی پور سه شنبه شب در مراسم ضیافت شام با ۴۶ سفیر از کشورهای خارجی،
گسترش خدمات ارتباطات و فناوری اطلاعات در مناطق روستایی کشور را هدف اصلی برنامه ریزی و ارتقاء خدمات در سراسر کشور اعلام کرد و اظهار داشت: بر همین اساس علاوه بر ارتباط رسانی به ۹ هزار و ۸۲۹  روستا، تعداد ۱۷هزار مدرسه نیز از خدمات ارزنده ارتباطی بهره مند شده اند.

وی تعداد خطوط تلفن ثابت کشور را بالغ بر ۲۵ میلیون خط برشمرد و گفت: ضریب نفوذ تلفن ثابت تا خرداد ماه سال جاری به ۳۴/۳۴ درصد رسیده است.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه پنج اپراتور در زمینه تلفن همراه در کشور خدمات ارائه می دهند، گفت: در شرایط فعلی موبایل دایری کشور به ۵۳ میلیون خط می رسد که ضریب نفوذ ۷۲ درصدی را از آن خود کرده است.

وی در تشریح زمینه های فعالیت سازمان فضایی ایران نیز گفت: مطالعات، پژوهش، طراحی، مهندسی و اجرا در زمینه فناوری خدمات فضایی و تقویت شبکه های ارتباطی فناوری فضایی در داخل و خارج از کشور از جمله فعالیتهای این وزارتخانه است.
تقی پور افزود: اعطای مجوز برای فعالیتهای فضایی به منظور بهره برداری منسجم و هماهنگ از فناوری و امکانات فضایی شامل ماهواره، ایستگاههای اخذ مستقیم، ایستگاههای ارسال مستقیم و کنترل ماهواره در چارچوب ضوابط و مقررات از دیگر فعالیتهای این سازمان است.
تصمیم ایران برای عضویت در شورای ITU
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تصمیم ایران برای ارائه کاندیداتوری عضویت در شورای اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) خبر داد و گفت: جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد که با تکیه بر دانش و فناوری متخصصان توانمند این عرصه، پیشرفت های عمده ای را بدست آورده و در راستای تحقق اهداف اتحادیه جهانی مخابرات گامهای موثر بردارد.
وی گقت: در سال جاری مردم سراسر جهان، روز مخابرات و جامعه اطلاعاتی را تحت عنوان شهر بهتر با فناوری اطلاعات و ارتباطات جشن می گیرند که رسیدن به این مهم، تنها با برقراری ارتباط صحیح و موثر بین همه کشورها محقق می شود.
تقی پور با اشاره به بحران فراگیر اقتصاد جهانی در سالهای اخیر خاطرنشان کرد: پیشرفت روزافزون فناوری اطلاعات و ارتباطات توانسته به میزان قابل توجهی در بهبود وضعیت اقتصاد موثر باشد و توسعه سریع و کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات تاثیر مستقیم و قابل توجهی بر تمامی جنبه های زندگی داشته و تمایز سنتی بین خدمات رسانه ای، کتب نشریات، کامپیوتر، مخابرات و اطلاعات تاثیرگذار بوده و نحوه خدمات رسانی را دگرگون کرده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران در نظر دارد تا با حداکثر توانمندی های متخصصان داخل کشور و تعاملات سازنده  با سایر کشورها در توسعه و گسترش حوزه ICT  گام موثری بردارد.
وی با اشاره به الحاق جمهوری اسلامی ایران به اتحادیه ITU گفت: ایران همیشه با این اتحادیه همکاری داشته و از آن حمایت  می کند.
معرفی بازار ICT ایران برای جذب سرمایه گذاری خارجی
به گزارش مهر، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران یکی از اهداف برگزاری این ضیافت را معرفی بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات کشورمان برای دیگر کشورها و جذب سرمایه گذاری خارجی عنوان کرد.
تقی پور با بیان اینکه ایران در منطقه ای قرار دارد که از نظر ژئوپولتیکی منحصر به فرد است اظهار داشت: ایران می تواند درگاه خوبی برای برقراری ارتباطات با شرق، غرب، جنوب و شمال باشد.
وی  گفت: قرار گرفتن کشورمان در منطقه خاص جغرافیایی به عنوان یک ایده در این نشست مطرح شده و ما این آمادگی را داریم که این نوع ارتباطات را در زمینه مخابرات برقرار کنیم.
تقی پور تصریح کرد: معرفی برنامه های کشورمان در زمینه دولت الکترونیک و توسعه نرم افزاری از دیگر اهداف برگزاری چنین نشستی بوده و قصد داریم که از تجربیات کشورهای دیگر استفاده کرده و در صورت تمایل سایر کشورها، آنها می توانند از تجربیات کشور ما استفاده کنند.
وی در پاسخ به عدم حضور مقامات هم پایه سایر کشورها در این نشست افزود: سفیر نماینده هر کشور در یک کشور مقصد است و ما در این نشست اطلاعات عمومی مربوط به بازار حوزه فناوری اطلاعات را در اختیار آنها  قرار داده و توانمندی های خود را معرفی می کنیم.
به گفته تقی پور به طور قطع نمایندگان و سفرای کشورهای خارجی این اطلاعات را به کشورهای خود انعکاس خواهند داد و این حرکت نقطه شروعی برای توسعه روابط در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با کشورهای دیگر خواهد شد.
در این نشست ۴۶ سفیر خارجی از کشورهای مختلف حضور داشتند و دعوت از سفرا با هماهنگی و همکاری وزارت امورخارجه انجام شده بود.

تدریس خصوصی آیلتس

برچسب ها:

دیدگاه خود را به ما بگویید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

کانال استخدام در تلگرام

› استخدام تهران

استخدام شهرستانها