اخبار لحظه به لحظه آزمون استخدامی دانشگاه های علوم پزشکی ۹۵

در این لینک تمامی اخبار دانشگاههای علوم پزشکی منتشر میشود.

پذیرش ۲۰۰۰ عضو هیات علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی

خبرگزاری ایسنا: معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی از اخذ مجوز برای پذیرش ۲۰۰۰ عضو هیات علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد و گفت: تا چند هفته آینده این مجوز برای دانشگاه‌ها ارسال می‌شود.
به گزارش ایسنا، دکتر باقر لاریجانی در حاشیه کارگاه توجیهی تدوین سند جامع علمی کلان مناطق آمایشی کشور در جمع خبرنگاران گفت: با اشاره به تدوین این سند در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور افزود: ما در کشور برای برنامه آموزش پزشکی چارچوب مشخصی را براساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و فعالیت‌های انجام شده تدوین کرده ایم.
وی با تاکید بر اینکه در این سند توسعه مناطق ۱۰ گانه کشور در حوزه علوم پزشکی دنبال می‌شود، اظهار کرد: براساس این سند دانشگاه‌های علوم پزشکی به صورت توانمندتر، هدف‌گذاری می‌شوند که این امر می‌تواند موجب توسعه این دانشگاه‌ها شود.
لاریجانی با تاکید بر اینکه براساس این سند تا پنج سال آینده چارچوب کاری دانشگاه‌های علوم پزشکی ترسیم می‌شود، خاطرنشان کرد: این سند می‌تواند حرکت دانشگاه‌ها را هدف‌مندتر کند؛ ضمن آنکه در جاهایی که مورد نیاز است سرمایه‌گذاری‌های بیشتری صورت بگیرد و تربیت نیروهای متخصص نیز به صورت هدف‌مندتر صورت گیرد.
برنامه وزارت بهداشت برای تثبیت ظرفیت‌های پذیرش
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی با اشاره به برنامه‌های این وزارتخانه برای پذیرش دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی تاکید کرد: بنا داریم که سال آتی سال تثبیت ظرفیت‌های پذیرش دانشجو در حوزه آموزش عالی کشور باشد.
وی با بیان اینکه ما در حال حاضر حدود ۱۰ هزار نفر در دوره‌های دکتری پزشکی پذیرش می‌کنیم بر ساماندهی پذیرش دانشجویان تاکید کرد.
لاریجانی در این باره توضیح داد: در بخشی از رشته‌ها مانند پرستاری ۱۰ هزار نیروی پرستار نیاز داریم از این رو لازم است تا تربیت نیروهای پرستار را گسترش دهیم و در مقابل برخی از رشته‌ها که حتی بازار کار در کشور ندارند باید مورد ساماندهی قرار گیرند به‌گونه‌ای که با انجام محاسبات، پذیرش ها متناسب با نیازهای کشور صورت می‌گیرد.
افزایش پذیرش اعضای هیات علمی
لاریجانی با تاکید بر نیاز دانشگاه‌های علوم پزشکی به اعضای هیات علمی یادآور شد: بررسی‌های ما نشان می‌دهد که دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیاز زیادی به پذیرش اعضای هیات علمی دارند ولی با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر دانشگاه‌ها با محدودیت‌هایی در این زمینه مواجه هستیم.
وی از پذیرش ۲۰۰۰ هیات علمی برای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد و گفت: به دنبال اخذ مجوزها برای پذیرش اعضای هیات علمی هستیم تا در چند هفته آینده دانشگاه‌های علوم پزشکی براساس نیازهای خود اقدام به پذیرش اعضای هیات علمی مورد نیاز خود کنند.
توسعه زیرساخت‌های دانشگاه‌ها
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی با تاکید بر ضرورت اجرای سند جامع علمی کلان مناطق آمایشی کشور افزود: اجرای این سند نیاز به توسعه تجهیزات پزشکی دارد ولی دانشگاه‌های علوم پزشکی برای تامین تجهیزات آزمایشگاهی نیاز به حمایت‌های ویژه دارند تا بتوانند زیرساخت‌های خود را ارتقاء دهند.
وی با بیان اینکه در شرایط فعلی و بودجه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی این امر به خوبی پیش نمی‌رود، ابراز امیدواری کرد که با حمایت دولت دانشگاه‌ها بتوانند نیازهای خود را تامین کنند.
لاریجانی در عین حال با تاکید بر مشارکت بیشتر بخش خصوصی در تجهیز دانشگاه‌های علوم پزشکی خاطرنشان کرد: در این راستا آیین‌نامه‌ای را هفته قبل به دانشگاه‌های علوم پزشکی ارسال کردیم و آیین‌نامه جدیدی را نیز به این دانشگاه‌ها ابلاغ خواهیم کرد و در آن توصیه‌های لازم برای جلب مشارکت بخش خصوصی ارائه می‌شود.
وی اضافه کرد: ما وقتی نیازهای پنج ساله مناطق آمایشی را مورد بررسی قرار دادیم متوجه شدیم که می‌توان با مشارکت بخش خصوصی نیازهای این دانشگاه‌ها برطرف شود از این رو دانشگاه‌ها می‌توانند با تامین مالی از منابع غیردولتی بهره‌مند شوند که این امر در توسعه سریعتر آنها کمک خواهد کرد.
تلاش برای جذب دانشجویان بین‌المللی
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت از پذیرش دانشجویان خارجی در دانشگاه‌های علوم پزشکی حمایت می‌کند، افزود: در حال حاضر ظرفیت پذیرش دانشجویان خارجی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ۱۴۰۰ نفر است ولی تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.
وی ابراز امیدواری کرد که سند بین‌المللی کردن آموزش علوم پزشکی در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب برسد.


دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشجوی دکتری طب سنتی می پذیرد

خبرگزاری مهر: دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، برای نخستین بار تعداد محدودی از دانشجویان رشته پزشکی را برای دوره دکتری تخصصی طب سنتی پذیرش می کند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پذیرش مستقیم دانشجوی پزشکی در مقطع دکتری تخصصی طب سنتی در دوره MD-Ph.D صورت می گیرد.
دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در اطلاعیه پذیرش اعلام کرده است که دانشجویان شرکت کننده در این دوره در انترنی سطح ماژور را سپری می کنند و مستقیم وارد دوره تخصصی می شوند.
همچنین از جمله دیگر مزایای این دوره، ارائه تنها یک پایان نامه است و نیازی به ارائه پایان نامه دوره پزشکی عمومی نیست. به دانش آموختگان این دوره، دانشنامه MD Ph.D اعطا می شود و می توانند از مزایای هر دو سطح استفاده کنند.
علاقمندان می توانند برای ثبت نام و اطلاع از شرایط پذیرش به وب سایت دانشکده طب سنتی شهید بهشتی مراجعه کنند.
دوره MD-Ph.D به دوره ای اطلاق می شود که دانشجویان پزشکی دارای معدل بالا می توانند در رشته های دکتری تخصصی علوم پایه نیز شرکت کنند و همزمان دو مدرک دریافت کنند.
کسب معدل بالاتر از ۱۶ در مقطع علوم پایه، با کسب حداقل ۸۰ درصد از نمره میانگین نمرات ۵ درصد اول دانشگاه در آزمون جامع علوم پایه، کسب معدل بالاتر از ۱۶ در مقاطع پاتوفیزیولوژی و کاراموزی با کسب حداقل ۸۰ درصد از نمره میانگین نمرات ۵ درصد اول دانشگاه در آزمون جامع پیش کارورزی و کسب معدل کل بالاتر از ۱۵ در مقاطع علوم پایه، پاتوفیزیولوژی و کارآموزی از جمله شرایط پذیرش است.


برآورد نیروی انسانی مورد نیاز در علوم پزشکی

خبرگزاری مهر: معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت:‌ باید بدانیم در حوزه تربیت نیروی انسانی در ۴ تا ۵ سال آینده می خواهیم به کجا برسیم و برای ترسیم این چشم انداز، شرایط هر منطقه، قوانین و مقررات را بسنجیم.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت در افتتاحیه کارگاه توجیهی نقشه علمی کلان مناطق آمایشی کشور که امروز در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد با تاکید بر لزوم ترسیم نقشه راه روشن برای توسعه علمی مناطق آمایشی کشور گفت: به زودی اسناد مناسبی برای همه مناطق آمایشی ترسیم خواهد شد که برنامه این مناطق برای توسعه نیروی انسانی حوزه آموزش و پژوهش علوم پزشکی مشخص خواهد شد.
نقشه توسعه علمی کلان منطقه تا پایان سال جاری ترسیم شود
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت:‌ از کلان مناطق آمایشی کشور انتظار می رود نقشه توسعه علمی کلان منطقه را تا پایان سال جاری ترسیم کنند و در این نقشه از توان تمامی بخش های مستقر در منطقه از جمله دانشگاههای زیرمجموعه وزارت علوم و بخش خصوصی برای توسعه آموزش علوم پزشکی بهره برداری کنند.
لاریجانی اظهار داشت: بحث محاسبات نیروی انسانی بسیار مهم است و باتوجه به بستر نظام ارائه خدمات سلامت کشور می تواند مولفه های زیادی داشته باشد و با سناریوهای مختلف نظام سلامت کشور مدل ها و نیازهای متفاوتی برای این بحث وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: اگرچه عدم قطعیت زیادی در این حوزه وجود دارد، ولی این موضوع نباید ما را از ترسیم نقشه راه باز بدارد. گرچه نقشه ای که ترسیم می شود صد درصد بسته نیست و به مرور متناسب با نیازها و شرایط جدید می تواند بازبینی شود.
الگوی ماموریت گرایی دانشگاهها و مناطق آمایشی کشور
معاون آموزشی وزارت بهداشت از الگوی ماموریت گرایی دانشگاهها و مناطق آمایشی کشور به عنوان نمونه ای از برنامه های کلان حوزه آموزش نام برد و گفت: در این الگو با آنالیز اسناد بالادستی مثل نقشه علمی کشور و بازیابی نقاط مغفول این اسناد و همچنین جلسات با دانشگاهها ماموریت هایی ترسیم شد و به دانشگاهها و مناطق آمایشی سپرده شد. این ماموریت ها در حال پیگیری است و این الگو می تواند به مرور زمان بازنگری شود و نیازها و شرایط جدید وارد این الگو شوند.
وی به اقداماتی که برای محاسبات نیروی انسانی در وزارت بهداشت انجام شده اشاره کرد و افزود: کاری در حوزه پشتیبانی آماده شده که به دانشگاهها ارسال شد. هدف عمده این است که فرهنگ ترسیم نقشه نیروی انسانی در نظام سلامت جا بیافتد و با ترسیم این برنامه می توان موارد را متناسب با شرایط به روزرسانی کرد.
باید بدانیم در تربیت نیروی انسانی در ۴ تا ۵ سال آینده می خواهیم به کجا برسیم
لاریجانی گفت: برنامه ما در معاونت آموزشی وزارت بهداشت این است که بدانیم در حوزه تربیت نیروی انسانی در ۴ تا ۵ سال آینده می خواهیم به کجا برسیم و برای ترسیم این چشم انداز باید علاوه بر شرایط هر منطقه، قوانین و مقررات کشور هم باید رصد شود و سناریوهای مختلفی با توجه به این موارد ترسیم شود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در برخی سایت های معتبر و همچنین پایگاه سازمان جهانی بهداشت انتظارات از شرایط سلامت کشورهای مختلف ذکر شده و این خود مدلی برای شناسایی آینده سلامت کشورها است. نگاه به آینده در همه امور متفاوت است و اگر درست پیش بینی و عمل کنیم می توانیم آینده را به شکل بهتری بسازیم.
وی اظهار داشت: آینده نگاری خود یک فرهنگ است و می توان گفت توجه به این موضوع اولین بار در ترسیم نقشه علمی سلامت مورد توجه قرار گرفت. تجربه نیز نشان می دهد حوزه هایی موفق هستند که آینده نگاری خوبی را ترسیم کرده اند.
لاریجانی تاکید کرد: انتظار این است که همه مناطق با مدلی در یک افق ۵ ساله با توجه به ظرفیت ها و نیازهای خود در این بازه زمانی برنامه ای برای رشته مقاطع مختلف خود داشته باشند و به شکلی این نقشه ترسیم شود که ضمن رفع چالش های منطقه، در نظام سطح بندی خدمات ارجاع ها به مرکز کشور کاهش یابد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: نقشه توسعه رشته های تخصصی کشور در گذشته تهیه شده و این نقشه نشان می دهد با برنامه مشخصی این کار پیش نرفته و نیازهای استان های کشور خوب پوشش داده نشده است.
دانشگاهها باید ترسیم نقشه را جدی بگیرند
وی تاکید کرد: دانشگاهها باید ترسیم نقشه را جدی بگیرند، چرا که برنامه ۵ ساله توسعه نیروی انسانی دانشگاهها در شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی کشور طرح و تصویب خواهد شد و این نقشه ها به دانشگاهها افق روشنی می دهند که چه جاهایی باید سرمایه گذاری کنند و مسیر مناسبی را برای گسترش رشته مقاطع خود طی کنند.
برنامه وزارت بهداشت برای تثبیت ظرفیت های رشته های علوم پزشکی
لاریجانی به برنامه وزارت بهداشت برای تثبیت ظرفیت های رشته های علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: هر دانشگاهی باید نقش خود در برآورد نیازهای آتی منطقه آمایشی و کشور پیدا کند و این مسیر را به خوبی دنبال کند.
وی اضافه کرد: ترسیم این نقشه به این معنی نیست که تمامی این نیازها توسط بخش دولتی تامین شود، بلکه مناطق آمایشی باید از ظرفیت دانشگاه آزاد و بخش خصوصی نیز غافل نشوند و مدلی برای همکاری بین بخشی در اجرای این نقشه ها ترسیم کنند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: تفاهم نامه ای با دانشگاه آزاد امضا شده که مناطق آمایشی با واحدهای این دانشگاه در منطقه همکاری داشته باشند، همچنین باید برای توسعه علوم پزشکی از ظرفیت افراد و دانشگاهها در زیرمجموعه وزارت علوم نیز بهره برداری شود و همکاری مشترکی با این بخش برای توسعه علوم پزشکی طراحی شود.
وی اظهار داشت: البته نباید راه را برای نوآوری در حوزه آموزش ببندیم و نقشه کلان مناطق به نحوی ترسیم شود که اگر برنامه و نظر جدیدی وجود داشت در کنار این نقشه اجرایی شود.
نسخه اولیه نقشه علمی مناطق آمایشی تا ۲ هفته آینده آماده خواهد شد
لاریجانی گفت: نسخه اولیه نقشه علمی مناطق آمایشی تا ۲ هفته آینده آماده خواهد شد و با حرکتی رفت و برگشتی بین دانشگاههای منطقه و وزارت بهداشت این اسناد تا پایان سال نهایی می شود.

تدریس خصوصی آیلتس

دیدگاه خود را به ما بگویید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

کانال استخدام در تلگرام

› استخدام تهران

استخدام شهرستانها