اخبار استخدام فرزندان شهید و جانباز
خبر ۴ شهریور ۱۴۰۰- اطلاعیه سازمان اداری و استخدامی کشور درخصوص اعلام نتایج آزمون استخدامی فرزندان شهداء و جانبازان هفتاد درصد و بالاتر در سال ۱۴۰۰ (موضوع بندج ماده ۸۷ قانون برنامه ششم توسعه)
پیرو اطلاعیه های منتشر شده در تاریخ های ۱۴۰۰/۰۵/۲۴ و ۰۲/۰۶/۱۴۰۰، به اطلاع متقاضیان شرکت کننده در آزمون استخدامی خاص فرزندان شهداء و جانبازان هفتاد درصد و بالاتر (موضوع بندج ماده ۸۷ قانون برنامه ششم توسعه) که در روز شنبه مورخ ۱۲/۰۴/۱۴۰۰ برگزار و نتایج آن، از روز دوشنبه مورخ ۰۱/۰۶/۱۴۰۰ در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی: www.sanjesh.org قرار گرفت می رساند. متقاضیان هر یک از رشته های شغلی برای دستگاه اجرایی سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور در آزمون مذکور پس از دریافت نتیجه آزمون، لازم است برای اقدامات بعدی از روز شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۶/۲۰ به آدرس درگاه اطلاع رسانی سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور مراجعه و براساس توضیحات و زمان بندیهای مندرج در اطلاعیه سازمان مذکور، اقدام نمایند.
خبر ۱ شهریور ۱۴۰۰ – اطلاعیه سازمان اداری و استخدامی کشور درخصوص اعلام نتایج آزمون استخدامی فرزندان شهداء و جانبازان هفتاد درصد و بالاتر در سال ۱۴۰۰ (موضوع بندج ماده ۸۷ قانون برنامه ششم توسعه)
پیرو اطلاعیه منتشر شده در تاریخ ۱۴۰۰/۰۵/۲۴، به اطلاع متقاضیان شرکت کننده در آزمون استخدامی خاص فرزندان شهداء و جانبازان هفتاد درصد و بالاتر (موضوع بندج ماده ۸۷ قانون برنامه ششم توسعه) که در روز شنبه مورخ ۱۲/۰۴/۱۴۰۰ برگزار گردید، می رساند که نتایج آزمون مذکور، از روز دوشنبه مورخ ۰۱/۰۶/۱۴۰۰ در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی: www.sanjesh.org قرار می گیرد. متقاضیان هر یک از رشته های شغلی در هریک از دستگاههای اجرایی آزمون مذکور پس از دریافت نتیجه آزمون، لازم است برای اقدامات بعدی از روز شنبه مورخ ۰۶/۰۶/۱۴۰۰ به آدرس درگاه اطلاع رسانی دستگاه موردنظر خود مراجعه و براساس توضیحات و زمان بندیهای مندرج در اطلاعیه دستگاه، اقدام نمایند.
خبر ۸ تیر ۱۴۰۰: دریافت کارت آزمون استخدام فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر سال ۱۴۰۰ (منبع: سایت سازمان سنجش)
ضمن آرزوی موفقیت سایت استخدام برای کاربران شرکت کننده در آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر در سال ۱۴۰۰ به اطلاع میرسانیم، لینک دریافت کارت ورود به جلسه آزمون فعال گردید. آزمون استخدامی صبح روز شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۱۲ در ۵۶ شهرستان برگزار خواهد شد.
جهت دریافت کارت آزمون اینجا کلیک نمایید
خبر ۳۰ خرداد ۱۴۰۰- فرم خود اظهاری آزمون استخدامی خاص فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر سال ۱۴۰۰
داوطلب گرامی این سامانه ویژه داوطلبانی است که دچار بیماری کرونا شدهاند (اعم از بیمارانی که در بیمارستان بستری یا در منزل قرنطینه هستند)؛ این دسته از داوطلبان می توانند فرم خود اظهاری را تکمیل نموده و گواهی مبنی بر داشتن بیماری کرونا (تاییدیه بیمارستان یا نتیجه تست یا آزمایش مبنی بر مثبت بودن به ویروس کرونا) را بارگذاری نمایند، سازمان سنجش با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی محل آزمون ایشان را در محل امن مورد تایید وزارت بهداشت در شهرهای محل برگزاری آزمون تعیین خواهد نمود و نتیجه را از طریق شماره تلفن همراه اعلام شده به اطلاع ذینفعان خواهند رساند
مهلت ثبت و ویرایش اطلاعات: از روز یکشنبه تاریخ ۳۰ خرداد ماه تا پایان روز سه شنبه ۱ تیر ماه ۱۴۰۰ است
پس از اتمام مهلت ثبت نام، امکان تغییر در درخواست به هیچ وجه وجود ندارد
برای مشاهده فرم خود اظهاری اینجا کلیک نمایید
خبر ۲۹ خرداد ۱۴۰۰: اطلاعیه زمان دریافت کارت و برگزاری آزمون استخدام فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر (منبع: سایت سازمان سنجش)
به اطلاع میرساند آزمون استخدامی خاص فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر سال ۱۴۰۰ در صبح روز شنبه مورخ ۱۲/ ۰۴/ ۱۴۰۰ در ۵۶ شهرستان (به شرح جدول شماره ۱ مندرج در ذیل این اطلاعیه) برگزار خواهد شد. فرآیند برگزاری آزمون صبح از ساعت ۸:۰۰ آغاز و درهای ورود به جلسه آزمون در ساعت ۷:۳۰ صبح بسته خواهد شد، لذا متقاضیان میبایست قبل از بسته شدن درهای ورودی در محل حوزه امتحانی خود حاضر باشند.
الف – نحوه و زمان تهیه پرینت کارت شرکت در آزمون
کارت شرکت در آزمون از روز چهارشنبه ۱۴۰۰/۰۴/۰۹ برای مشاهده و پرینت بر روی درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قرار خواهد گرفت. لذا متقاضیان آزمون، برای شرکت در جلسه امتحان باید در تاریخ تعیین شده به شرح فوق به درگاه اطلاع رسانی مذکور مراجعه و با وارد نمودن اطلاعات شناسنامهای (نام، نام خانوادگی، کد ملی، سال تولد و …) و یا اطلاعات ثبتنامی (شماره پرونده ، شماره سریال و کد پیگیری و …) از کارت شرکت در آزمون خود یک نسخه پرینت تهیه و براساس آدرس و زمان تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه نمایند. برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است.
چنانچه متقاضی به دلیل در اختیار نداشتن اطلاعات مربوط به شماره داوطلبی، پرونده و یا کد پیگیری مورد نیاز، موفق به پرینت کارت شرکت در آزمون خود نمیشود، لازم است با مراجعه به درگاه اطلاع رسانی این سازمان و ورود به سیستم پاسخگویی و انتخاب نام آزمون و تعیین موضوع پیگیری نسبت به دریافت اطلاعات مربوط به شماره پرونده، داوطلبی و یا کد پیگیری ثبتنام اقدام نماید. این امکان برای متقاضیانی فراهم میباشد که در سیستم پاسخگویی عضویت داشته باشند. لذا متقاضیان برای دستیابی به اطلاعات فوق، باید در ابتدا نسبت به عضویت در این سیستم برای بازیابی اطلاعات، اقدام نمایند.
ب – درخصوص مندرجات کارت شرکت در آزمون چنانچه مغایرتی مشاهده شد، متقاضیان لازم است به شرح زیر اقدام نمایند:
۱ـ با توجه به اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون، چنانچه مغایرتی در اطلاعات مندرج در بندهای ۱ ،۲ ،۴ ،۵ ،۶، ۷ ، ۱۱ و ۱۲ (شامل: نام خانوادگی، نام، تاریخ تولد، شماره شناسنامه، کد ملی، دین، تاریخ فارغالتحصیلی، معدل مقطع تحصیلی) کارت شرکت در آزمون شما وجود دارد لازم است برای اصلاح مورد یا موارد مذکور حداکثر تا تاریخ ۱۲/ ۰۴/ ۱۴۰۰ منحصراً به درگاه اطلاع رسانی این سازمان مراجعه و با ورود به قسمت ویرایش اطلاعات نسبت به اصلاح موارد اقدام نمایید .
۲- در صورتی که نسبت به بند ۳ (جنسیت) تفاوتی مشاهده نمودید ضروری است مطابق ساعت و تاریخ اعلام شده در بند «ج» به نماینده سازمان سنجش آموزش کشور مستقر در باجهی رفع نقص حوزه مربوطه (به شرح جدول شماره ۲ مندرج در ذیل همین اطلاعیه) مراجعه نمایید.
۳ – چنانچه شماره داوطلبی شما به صورت عددی و یا به صورت حروف ناخوانا می باشد.
۴- چنانچه کارت شرکت در آزمون متقاضی فاقد عکس می باشد و یا چنانچه عکس روی کارت وی دارای اشکالاتی از جمله: فاقد مُهر، واضح نبودن عکس و یا اشتباه عکس می باشد ضروری است ضمن همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون، ۲ قطعه عکس ۴ ×۳ و کارت ملی یا شناسنامه عکسدار مطابق ساعت و تاریخ اعلام شده در بند «ج» به نماینده سازمان سنجش آموزش کشور مستقر در باجهی رفع نقص حوزه مربوطه تا روز قبل از برگزاری آزمون مراجعه نماید و موضوع را پیگیری نموده تا مشکل برطرف گردد. در غیر این صورت فرد به عنوان متخلف تلقی میگردد. ضمناً سایر اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون هر متقاضی براساس اطلاعات مندرج در تقاضانامه ثبتنام که توسط خود متقاضی تکمیل گردیده، در نظر گرفته شده است.
ج – آدرس و محل رفع نقص کارت شرکت در آزمون
نماینده این سازمان در روز جمعه مورخ ۱۱/ ۰۴/ ۱۴۰۰ صبح از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲:۰۰ و بعدازظهر از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۸:۰۰ در باجهی رفع نقص حوزه مربوطه مستقر خواهد شد. برای اطلاع آن دسته از متقاضیانی که براساس توضیحات بند «ب» ملزم به مراجعه به نماینده رفع نقص کارت سازمان میگردند، شهرستانهای محل برگزاری آزمون به شرح جدول شماره ۱ (مندرج در ذیل همین اطلاعیه) میباشد که آدرس و محل تشکیل باجه رفع نقص کارت شرکت در آزمون هر شهرستان در جدول شماره ۲ (مندرج در ذیل این اطلاعیه) مشخص گردیده است.
د – یادآوری های مهم
۱- در زمان حضور درجلسه آزمون، همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون ،اصل کارت ملی ویا اصل شناسنامه عکسدار الزامی است.
۲- فرآیند برگزاری آزمون از ساعت ۸:۰۰ (هشت) میباشد.
۳- درهای ورودی حوزه های امتحانی رأس ساعت ۷:۳۰ (هفت و سی دقیقه) بسته خواهد شد، لذا متقاضیان لازم است قبل از بسته شدن درهای ورود به جلسه آزمون در حوزه امتحانی حاضر باشند.
۴- هر متقاضی برای حضور در جلسه آزمون باید چند مداد سیاه نرم پررنگ، مدادتراش، مداد پاکن و یک سنجاق و یا سوزن به همراه داشته باشد. رد و بدل کردن این موارد در جلسه آزمون تخلف محسوب می شود.
۵- متقاضیان باید از آوردن وسایل اضافی از جمله پیجر، تلفن همراه، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، انگشتر هوشمند، جزوه، کتاب، ماشینحساب، هرگونه نُت و یادداشت و نظایر آن به جلسه آزمون اکیداً خودداری نمایند. به همراه داشتن هر کدام از وسایل مندرج در این بند به عنوان تقلب و تخلف تلقی و با متقاضیان ذیربط براساس قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری که بخشی از آن در بند «ح» آمده است، رفتار خواهد شد.
۶- به همراه داشتن تلفن همراه حتی بصورت خاموش در جلسه آزمون موجب محرومیت از گزینش در آزمون خواهد شد.
۷- برای بازرسی بدنی و تطبیق عکس با فرد متولی همکاری لازم را بعمل آورید.
۸- حوزه های آزمون از تحویل گرفتن هرگونه وسایل اضافی از جمله تلفن همراه، ماشین حساب، کیف دستی، ساک دستی، کتاب، جزوه و … معذور می باشند، بنابراین اکیدا توصیه می شود به غیر از موارد اعلام شده در اطلاعیه پرینت کارت و برگ راهنمای شرکت در آزمون و اوراق تشخیص هویتی از همراه داشتن سایر وسایل جداً خودداری شود.
۹- متقاضیان در صورت بوجود آمدن هرگونه مشکل در فرآیند برگزاری برای آنها لازم است، حداکثر تا تاریخ ۱۹/ ۰۴/ ۱۴۰۰ از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی با این سازمان مکاتبه نمایند. درخواست های واصله بعد از تاریخ فوق قابل بررسی و پیگیری نخواهد بود.
۱۰- متقاضیان برای آگاهی بیشتر از ضوابط آزمون از برگ راهنمای شرکت در آزمون که بر روی درگاه اطلاع رسانی این سازمان قرار دارد پرینت تهیه و نسبت به مطالعه دقیق آن اقدام نمایند.
ه- دستورالعمل بهداشتی، فاصله گذاری فیزیکی و الزامات بهداشتی
ضمن آرزوی سلامتی، تندرستی و موفقیت برای شما، براساس، آخرین اطلاعات درباره راه های انتشار ویروس کرونا و مخاطرات احتمالی آن در حوزه های برگزاری آزمون، انتظار می رود موارد زیر را مدنظر قرار داده و برای حفظ سلامتی خود، سایر متقاضیان و خانواده های محترم خود، آن را رعایت کنید.
۱- زمان مناسب منزل تا حوزه امتحانی را برآورد و به موقع در محل آزمون حضور یابید. حوزه برگزاری آزمون از ساعت ۶:۳۰ صبح روز برگزاری آزمون آماده حضور شما خواهد بود.
۲- برای پیشگیری از تجمع، حضور خود را به دقایق پایانی موکول ننمایید.
۳- از تردد بی مورد در محل آزمون جداً خودداری نمایید.
۴- هنگام ورود و خروج به حوزه با دیگر متقاضیان فاصله مناسب (حداقل یک متر) را حفظ نمایید.
۵- همراه داشتن ماسک ۳ لایه معمولی (بدون فیلتر) و استفاده صحیح از آن (از بالای بینی تا زیر چانه)، از ابتدای ورود به حوزه برگزاری آزمون تا پایان برگزاری آزمون و خروج از حوزه امتحانی الزامی میباشد.
۶- در زمان استقرار در محل صندلی از صحبت کردن با سایر متقاضیان مجاور جداً خودداری نمایید.
۷- برای بازرسی بدنی و تطبیق عکس با فرد متولی همکاری کنید.
۸- از تماس دست ها با چشم، دهان و بینی در حین آزمون جداً خودداری نمایید.
۹- هنگام عطسه یا سرفه کردن از دستمال کاغذی استفاده نمایید. در صورتی که دستمال وجود نداشت از قسمت داخلی آرنج استفاده کنید.
۱۰- درصورت داشتن سوال ضروری از عوامل اجرایی در طول برگزاری آزمون حتما با رعایت فاصله مناسب و داشتن ماسک اقدام به صحبت نمایید.
۱۱- در پایان آزمون تا زمان اعلام خروج از سالن توسط عوامل اجرایی همچنان بر صندلی خود مستقر باشید.
۱۲- به پیامهایی که حاوی نکات اجرایی و بهداشتی است و درجلسه آزمون از بلندگو پخش می شود با دقت گوش کرده و به آن عمل کنید.
۱۳- سعی کنید از تماس دست با سطوحی که اغلب لمس می شود نظیر صندلی ها، دستگیره درب ها و شیرآلات سرویس بهداشتی و… خودداری نموده و از دستمال کاغذی استفاده کنید.
و- تکمیل فرم خوداظهاری:
۱- تکمیل فرم خوداظهاری ویژه متقاضیان مبتلا به بیماری کرونا:
به منظور ارائه خدمات به آن دسته از متقاضیان این آزمون که دچار بیماری کرونا شدهاند (اعم از بیمارانی که در بیمارستان بستری و یا در منزل قرنطینه هستند) این سازمان با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تدابیر ویژهای اتخاذ نموده است. بر این اساس متقاضیانی که علائم بیماری آنها از تاریخ ۲۴/۰۳/۱۴۰۰ بصورت قطعی تایید گردیده، لازم است از روز یکشنبه مورخ ۳۰/۳/۱۴۰۰ لغایت روز سه شنبه مورخ ۱۴/۰۴/۰۱۰۰ با مراجعه به درگاه اطلاع رسانی این سازمان (بخش سایر آزمونهای استخدامی) فرم خوداظهاری را تکمیل نموده و گواهی مبنی بر داشتن بیماری کرونا (تاییدیه بیمارستان و یا نتیجه تست یا آزمایش مبنی بر مثبت بودن به ویروس کرونا) را در بخش مورد نظر بارگذاری نمایند. متقاضیانی که این فرم را تکمیل نمایند براساس دستورالعملهای وزارت بهداشت از سایر متقاضیان جدا شده و آزمون آنها در یکی از بیمارستانهای تعیین شده صرفاً در شهرهای محل آزمون به همراه سایر متقاضیان مبتلا به بیماری کرونا برگزار خواهد شد.
۲- تکمیل فرم خوداظهاری ویژه همه متقاضیان آزمون:
متقاضیان این آزمون لازم است از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۰۶ به سامانه خودارزیابی بیماری کرونا (قسمت سامانه خود ارزیابی بیماری کرونا) مراجعه نموده و نسبت به تکمیل فرم خوداظهاری اقدام نمایند. اطلاعات متقاضیان در سامانه مذکور نزد وزارت بهداشت محفوظ است.
ز- قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری
ماده ۵ – تخلفات و جرایم در این قانون مشتمل بر موارد زیر است:
الف – ارتکاب هرگونه عملی که موجب بینظمی در برگزاری آزمون گردد یا همراه داشتن هرگونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی (حتی بصورت خاموش) و دستگاههای حافظهدار.
ب – ارتکاب هرگونه عمل خلاف مقررات که آزمون متقاضی را از نظر علمی خدشه دار سازد از قبیل:
۱ – ارائه مدرک یا گواهی مجعول یا تصویر گواهی مجعول برای شرکت در آزمون.
۲ – تبانی با متقاضیان یا افراد خارج از حوزه امتحانی یا دستاندرکاران آزمون از قبیل عوامل اجرایی و طراحان سوال برای تخلف در آزمون.
۳ – ثبتنام در آزمون با هویت مجعول یا شرکت در جلسه آزمون به جای متقاضی اصلی.
ج – استفاده از هرگونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاههای حافظهدار.
د – کمک به متقاضی خارج از ضوابط برگزاری آزمون جهت پاسخ به سوالات.
ه- دسترسی غیرمجاز به اطلاعات مربوط به متقاضیان یا استفاده غیرمجاز از آنها.
و – هرگونه تغییر غیرمجاز سوالات، اوراق و پاسخنامههای متقاضیان یا سایر مدارک و دفاتر مربوط به آزمون.
ز- افشای سوالات آزمون یا تلاش در جهت دستیابی و افشای آن یا شرکت یا معاونت در این امر قبل یا حین برگزاری آزمون به هر نحو.
ح – خرید یا فروش سوالات آزمون یا پاسخ آنها یا شرکت یا معاونت در این امر قبل یا حین برگزاری آزمون اعم از اینکه سوالات یا پاسخ آنها واقعی یا غیرواقعی باشد.
ماده ۶ – هیأتهای رسیدگی به تخلفات، صلاحیت صدور حکم به مجازاتهای زیر را درباره متخلفان دارند:
الف – در مورد مشمولان بند (الف) ماده (۵): اخطار کتبی با درج در پرونده متقاضی و اعلام به مراجع ذیربط یا محرومیت از گزینش در آزمون همان سال.
ب – در مورد مشمولان بند (ب) یا بند (ج) ماده (۵): محرومیت از گزینش علمی در آزمون همان سال و ابطال قبولی متقاضی در همان سال و محرومیت از شرکت در آزمون از یک تا ده سال بعد.
تبصره – آراء هیأتهای بدوی جز در مورد مشمولان بند (الف) ماده (۶) این قانون قابل تجدید نظر خواهی در هیأت تجدید نظر رسیدگی به تخلفات در آزمونها میباشد.
ماده ۷ – در مورد مشمولان بندهای (د)، (هـ)، (و) (ز) و (ح) ماده (۵) هیأتهای رسیدگی متهم را برای رسیدگی و اعمال جزای نقدی از ده میلیون (۱۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا یک میلیارد (۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا حبس از یک تا پنج سال یا هر دو مجازات به محاکم دادگستری معرفی مینمایند.
ماده ۸ – ارتکاب هر یک از اعمال موضوع ماده (۵) چنانچه در قالب عضویت در یک گروه یا شبکه باشد موجب تشدید مجازات میشود و تشکیل دهنده و سرکرده گروه یا شبکه به حداکثر مجازات محکوم میگردد. مجازات هر یک از اعضاء که در ارتکاب تخلفات و جرایم فوق دخالتی نداشته باشند حسب مورد حداقل مجازات ذکر شده برای مرتکب میباشد.
ماده ۹ – رسیدگی در هیأتهای رسیدگی به تخلفات در آزمونها مانع از رسیدگی برابر سایر قوانین جزایی یا رسیدگی در هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداری یا هیأتهای انتظامی اعضای هیأت علمی یا کمیتههای انضباطی دانشجویان نیست و مرتکب علاوه بر مجازات مندرج در مواد (۶) و (۷) این قانون به مجازات مقرر در سایر قوانین و مقررات محکوم میگردد.
ماده ۱۰ – در صورت محکومیت قطعی فردی به یکی از مجازاتهای مندرج در این قانون، به استثنای مجازات مندرج در بند (الف) ماده (۶)، هیات رسیدگی به تخلفات در آزمونها، قبولی وی در آزمون را ابطال مینماید. در این صورت موسسه آموزشی مربوط از صدور و اعطای هرگونه گواهی یا مدرک به وی خودداری خواهد نمود و چنانچه گواهی فارغالتحصیلی به وی اعطاء شده باشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا وزارت آموزش و پرورش یا دانشگاه آزاد اسلامی ملزم به ابطال آن گواهی میباشند.
ماده ۱۱ – چنانچه با بررسیهای فنی و علمی، بین نمرات و رتبه اکتسابی متقاضی و سوابق تحصیلی وی مغایرتهای غیرمتعارف مشهود و اساسی از قبیل عدم تطابق معدل دیپلم و دوره پیشدانشگاهی با رتبه و نمره اکتسابی در آزمون وجود داشته باشد، با تأیید هیأتهای بدوی رسیدگی به تخلفات در آزمونها از متقاضی در یک یا چند درس عمومی و اختصاصی امتحان مجدد به عمل میآید. تعیین وضعیت نهایی آزمون این متقاضی، بر اساس نتایج حاصل از امتحان مجدد بر عهده هیأت بدوی میباشد.
ماده ۱۲ – هر موسسه یا آموزشگاه علمی و آموزشی که برای افزایش آمادگی متقاضیان شرکت در آزمونهای مورد بحث این قانون فعالیت میکند چنانچه در تخلفات ماده (۵) مشارکت داشته باشد مجوز تاسیس آن لغو میشود و مدیران مسوول آنها علاوه بر محرومیت دائمی از تاسیس و اداره این گونه مراکز به مجازاتهای پیشبینی شده در این قانون و سایر قوانین محکوم میشوند و چنانچه موسسه یا آموزشگاه فاقد مجوز باشد مجازات مدیران مسوول آنها حداکثر مجازات مندرج در ماده (۶) میباشد.
تبصره – در مورد آموزشگاههایی که فاقد مجوز باشند علاوه بر اقدام مراجع قانونی ذیربط مدعیالعموم نیز میتواند راساً نسبت به اعلام جرم و پیگیری تخلفات آنان اقدام نماید.
ح- نحوه اعلام گزارش تقلب و تخلفات
نظر به حساسیت آزمون مقتضی است تمامی اخبار و اطلاعات مرتبط با تخلف و تقلب در این آزمون را با مراجعه به درگاه سازمان سنجش آموزش کشور (قسمت گزارش تخلف در آزمون ها) و یا صندوق پست الکترونیکی (ایمیل) به نشانی [email protected] و یا با شماره تلفن های ۰۲۶۳۶۱۸۲۱۵۱ و ۰۲۶۳۶۱۸۲۱۵۲ به اداره کل حراست و حفاظت آزمون های این سازمان منعکس نمایید.
ط – نحوه تماس و ارتباط با سازمان سنجش آموزش و کشور
باتوجه به عدم پذیرش حضوری متقاضیان به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و در جهت تسریع در بررسی و ثبت درخواستها به صورت الکترونیکی، متقاضیان می توانند به سیستم پیشخوان خدمات الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و درخواست خود را به همراه مستندات لازم ثبت نمایند. پس از ثبت درخواست، برای متقاضی شماره نامه و کدرهگیری از طریق پیام کوتاه ارسال می شود. متقاضیان می توانند پس از دریافت شماره و کدرهگیری از طریق پیام کوتاه، به پورتال رهگیری الکترونیکی مکاتبات وارد و از آخرین وضعیت درخواست خود مطلع شوند.
در خاتمه اضافه مینماید که متقاضیان درصورت لزوم میتوانند سئوال یا سئوالات خود را در این خصوص از این تاریخ لغایت روز شنبه ۱۲/ ۰۴/ ۱۴۰۰ همه روزه صبح از ساعت ۸:۰۰ الی ۱۲:۰۰ و بعد از ظهر از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰ با بخش پاسخگویی اینترنتی این سازمان و یا در ساعات اداری با شماره تلفن ۴۲۱۶۳ ( پیش شماره ۰۲۱) در میان بگذارند.
خبر ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ – اطلاعیه آزمون استخدامی خاص فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر
اطلاعیه سازمان اداری و استخدامی کشور درخصوص آزمون استخدامی خاص فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر(موضوع تکلیف بند (ج) ماده ۸۷ قانون برنامه ششم توسعه)
با توجه به مجوز های صادره و در راستای اجرای بند (ج) ماده ۸۷ قانون برنامه ششم توسعه، آزمون استخدامی برای جذب فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر در دستگاهها اجرایی برگزار خواهد شد. متقاضیان واجد شرایط بند قانونی مذکور جهت اطلاع از زمان ثبتنام به اطلاعیه ای که در روز پنجشنبه موخ ۱۹/۰۱/۱۴۰۰ بر روی درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد، مراجعه نمایند.
منبع : سازمان سنجش کشور
۲۵ شهریور ۹۹ – استخدام بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ فرزند ایثارگر
تفاهم نامه ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی ویژه ایثارگران فارس با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.
عنایتالله رحیمی استاندار فارس دوشنبه ۲۴ شهریور در آیین مبادله تفاهم نامه احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی ویژه ایثارگران فارس که با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، افزود: تکریم و بزرگداشت خانواده شهدا، تکریم ملت ایران است، چرا که این خانوادهها سرمایههای ملی و معنوی کشور محسوب میشوند.
برای مشاهده ادامه آگهی اینجا کلیک کنید
۲۳ اسفند ۹۵ – ایجاد اشتغال از اهداف دولت برای خانواده ها شهدا
خبرگزاری صدا و سیما : مرکز کهگیلویه و بویراحمد. استاندار کهگیلویه و بویراحمد در دیدار با مدیرکل و کارکنان بنیاد شهید و ایجاد فضای اشتغال از اهداف دولت برای خانواده ها شهداامور ایثار گران استان گفت: خدمت به خانواده ی شهدا از ارزش والایی برخوردار است.
موسی خادمی افزود: توجه به راه شهدا وظیفه ی ملی، دینی و یکی از خواسته ی مهم خانواده های معظم آنها از ملت است .
وی بر سامان دهی وضعیت اشتغال ایثارگران و اعضای خانواده ی معظم شهدا تاکید کرد و گفت: تلاش برای ایجاد اشتغال از اهداف دولت و از اولویت های کاری مجموعه ی مدیران استان برای خانواده های شهداست .
همچنین در این دیدار موسوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هم گزارشی از برنامه های اجرا شده این بنیاد به مناسبت گرامیداشت روز شهدا ارائه کرد .
گفتنی است ۲۲ اسفند ماه به نام روز شهید نامگذاری شده است
۱۱ اسفند ۹۵ – اولویت فرزندان شاهد و ایثارگر برای جذب در هیات علمی دانشگاه آزاد
خبرگزاری ایسنا : رییس دانشگاه آزاد اسلامی در نخستین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار از اولویت فرزندان شاهد و ایثارگر برای جذب در هیات علمی این دانشگاه خبرداد.
به گزارش ایسنا، دکتر میرزاده در نخستین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار که به مناسبت سی امین سالگرد اجرای طرح شاهد با حضور دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر احمدی دانش آشتیانی وزیر آموزش و پرورش، انصاری قائم مقام بنیاد شهید و جمعی از مسئولان دانشگاهی در دانشگاه تهران برگزار شد، در سخنانی اظهار داشت: از اینکه دانشگاه آزاد اسلامی که از مهمترین دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی است، بستری برای خدمتگزاری به خانواده شاهد و ایثارگر است، خدای را سپاسگزاریم.
دکتر میرزاده ضمن ارائه گزارشی از تحصیل دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: ۷۰درصد از جامعه شاهد و ایثارگر کل کشور در این دانشگاه مشغول به تحصیلند و به عبارت دیگر حدود ۱۵ درصد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را این عزیزان تشکیل می دهند.
وی افزود: تعداد کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی ٢هزار و ۵٢٩ نفر و تعداد اعضای هیات علمی شاهد و ایثارگر این دانشگاه ۵۴٧ نفر است.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه فرزندان شاهد و ایثارگر برای جذب هیات علمی در این دانشگاه در اولویت هستند،گفت: فرزندان خانواده شاهد و ایثارگر می توانند تا ۲۰ اسفندماه در سامانه جذب هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام کنند، همچنین علاقه مندان درصورتیکه تا این تاریخ نتوانستند ثبت نام بعمل آورند می توانند رزومه خود را به سازمان مرکزی معاون آموزشی دانشگاه ارسال کنند.
تدفین٢۴٠تن از شهدای گمنام در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
دکتر میرزاده با بیان اینکه ٢۴٠تن از شهدای گمنام در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تدفین شده اند،گفت: تا کنون ۵۴ یادمان شهدا در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی احداث شده است که تا پایان سال آینده این تعداد به ٨٧بنا خواهد رسید.
وی به همکاری خوب میان دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از جامعه هدف الف که تعداد ١١٨هزار نفر را شامل میشود هیچگونه شهریه ای دریافت نمی کند و همچنین جامعه هدف ب که شامل١٠٠هزار نفر از خانواده شاهد و ایثارگر است از تخفیفات شهریه ویژه ای برخوردار هستند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین به دیگر اقدامات و خدمات این دانشگاه به خانواده شاهد و ایثارگر اشاره کرد و گفت: ابلاغ بخشنامه تقویت بنیه علمی، بخشنامه جشنواره ورزشی، اعمال سهمیه جذب دانشجویان ممتاز و …از دیگر برنامه ها و خدمات این دانشگاه به دانشجویان شاهد و ایثارگر است.
دکتر میرزاده در پایان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله هاشمی رفسنجانی بنیانگذار فقید دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: آیت الله هاشمی توجه خاصی به خانواده شاهد و ایثارگر داشتند و بستری را برای خدمتگزاری به این عزیزان فراهم کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در ادامه این مراسم که با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی، وزارت علوم، وزارت بهداشت، آموزش و پرورش و بنیاد شهید و با حضور طباطبایی مدیر کل امور شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، لوح و هدایای به برترین های نخستین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار اهدا شد.
۸ آبان ۹۵ – پیگیری وضعیت اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگران در دستور کار فراکسیون شاهد
خبرگزاری فارس : فریده اولاد قباد نماینده مردم تهران و نایب رئیس فراکسیون شاهد مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: جلسه فراکسیون شاهد با حضور حجتالاسلام شهیدی ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون رئیس جمهور برگزار شد.
وی افزود: در این جلسه قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نایب رئیس فراکسیون شاهد مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: پیگیری قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و تصویب آن در مجلس شورای اسلامی، معوقات و پاداش بازنشستگی شهدا که متاسفانه از سال ۹۱ تاکنون پرداخت نشده از جمله مواردی بود که در این جلسه به آن پرداخته شد.
اولادقباد برگزاری جلسات ماهانه فراکسیون شاهد با ریاست بنیاد شهید و رسیدگی به مسائل و مشکلات همسران شهدا را از جمله موارد پرداخته شده در این جلسه خواند.
وی در خاتمه بررسی و پیگیری وضعیت اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگران را یکی از مسائل مهم پرداخته شده در نشست مذکور برشمرد و گفت که موارد ذکر شده قطعا در دست بررسی و پیگیری فراکسیون خواهند بود.
۷ مهر ۹۵ – انتقاد از ردصلاحیت تعدادی از فرزندان شاهد در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
خبرگزاری ایسنا: یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از رد صلاحیت تعدادی از فرزندان شاهد در جریان طرح جدید استخدام در وزارت آموزش و پرورش انتقاد کرد و خواستار ورود وزیر آموزش و پرورش به این موضوع شد.
به گزارش خبرنگار ایسنا، احمد بیگدلی در پایان جلسه علنی امروز چهارشنبه در تذکری به وزیر آموزش و پرورش گفت: تعدادی از فرزندان شاهد در جریان استخدام پنج هزار نیروی جدید آموزش و پرورش طی هفت ماه گذشته دو ترم فشرده در دوره آموزشی شرکت کرده و شهریه میلیونی پرداخت کردند، آنها علی رغم اینکه این دوره را در دانشگاه فرهنگیان با بهترین رتبه به اتمام رساندند ولی به دلیل عدم صلاحیت از فرآیند استخدام کنار گذاشته شدهاند، حال اینکه طبق تبصره ۲ بند و قانون توسعه فرزندان شاهد بدون الزام به رعایت شرایطی همچون سن و تحصیل باید استخدام شوند.
وی همچنین گفت: از طرف دیگر ۴۶ درصد از مدارس خدابنده در حال تخریبی هستند و هر لحظه احتمال خرابی و تهدید جان دانش آموزان وجود دارد که لازم است وزیر آموزش و پرورش اقدامات لازم برای جلوگیری از این اتفاقات را انجام دهد.
نماینده خدابنده از بکارگیری نیروهای غیر بومی در آموزش و پرورش شهرستان خدابنده علی رغم وجود تحصیل کردگان بیکار فراوان در این شهرستان انتقاد کرد.
بیگدلی در پایان در تذکراتی به وزرای نفت، بهداشت و راه و شهرسازی بر لزوم توجه برای گاز رسانی به مناطق حوزه انتخابیه اش و ارتقای و وضعیت راه ها و بیمارستان ها تاکید کرد.
۲۱ تیر ۹۵ – تعیین سهمیه خانواده ایثارگران در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
باشگاه خبرنگاران جوان: مدیرکل دفتر امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش گفت: خانواده شاهد و ایثارگران سهم ۲۵ درصدی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش دارند.
محمد حسین کفراشی مشاور وزیر و مدیرکل دفترامور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در گفت وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص اختصاص سهم ویژهای به فرزندان شاهد و ایثارگر برای استخدام در آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر آموزش و پرورش درخواست استخدام نیروی انسانی را به سازمان مدیریت ابلاغ کرده و در انتظار پاسخ قطعی این سازمان است.
وی ادامه داد: براساس قوانین وضع شده در صورت اعلام مجوز رسمی آزمون استخدامی، ۲۵ درصد از سهمیه استخدام به ایثارگران اختصاص می یابد.
کفراشی ادامه داد: هرگز از این سهمیه کاسته نشده و حتی در صورت امکان آن را افزایش می دهیم.
مشاور وزیر و مدیرکل دفتر امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به ماده ۵۱ فوق العاده ویژه ایثارگران برای خانواده های شاهد و ایثارگر اظهار کرد: در حال حاضر این ماده و روند اجرایی شدن آن در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مطرح شده و در حال پیگیری است.
کفراشی بیان کرد: قول های مساعدی برای تحقق ماده ۵۱ داده شده اما هنوز تأیید قطعی برای آن اعمال نشده است ولی به شدت پیگیر اجرایی شدن این ماده هستیم.
۲۳ خرداد ۹۵ – جزئیات استخدام در هلال احمر اعلام شد
خبرگزاری میزان : معاون توسعه منابع انسانی هلال احمر جزئیات استخدام در جمعیت هلال احمر از طریق آزمون را تشریح کرد.
جزئیات استخدام در هلال احمر اعلام شد/حذف افراد غیر واجد از لیست آزمون استخدامیبه گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان،حسن ابولقاسم گرجی درباره آزمون استخدامی جمعبت هلال احمر، گفت: این آزمون از طریق سایت سازمان سنجش و آموزش کشور برای ثبت نام داوطلبان، امدادگران و جوانان این جمعیت در سراسر کشور اعلام شد و افراد با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به ثبت نام در آزمون اقدام کردند.
وی با اشاره به استقبال خوب داوطلبان، جوانان و امدادگران جمعیت هلال احمر از شرکت در آزمون استخدامی سال ۹۵ این جمعیت، گفت: ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر در این آزمون استخدامی ثبت نام کرده اند؛ یعنی به ازای یک ظرفیت استخدامی ۱۶ نفر اقدام به ثبت نام کرده اند.
معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال احمر با بیان اینکه به محض دریافت لیست اسامی ثبت نام کنندگان در آزمون استخدامی از سازمان سنجش و آموزش کشور، این لیست در اختیار معاونت ها و استان های مربوطه قرار می گیرد تا افراد واجد شرایط شرکت در آزمون مورد بررسی قرار گیرند و افرادی که واجد شرایط نیستند از لیست آزمون حذف شوند و به تعداد افراد واجد شرایط، سوالات آزمون تکثیر خواهد شد.
۳برابر ظرفیت مورد نیار استخدام، افراد برای انجام مصاحبه دعوت می شوند
گرجی با اشاره به اینکه پس از برگزاری آزمون، از ۳ برابر ظرفیت مورد نیاز استخدام برای انجام مصاحبه دعوت می شود، اظهارداشت: بعضی از مصاحبه ها توانمندی های فیزیکی و برخی نیز مصاحبه های حضوری است تا توانمندی افراد در پست مورد نظر احراز شود.
وی ادامه داد: پس از تایید نهایی افراد توسط هسته مرکزی گزینش جمعیت هلال احمر، افراد به عنوان کارکنان این جمعیت مشغول به کار خواهند شد.
امکان تمدید مجدد مهلت ثبت نام در آزمون استخدامی وجود ندارد
معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال احمر درباره تمدید مجدد مهلت ثبت نام در آزمون استخدامی این جمعیت، گفت: با توجه به اینکه مدت زمان شرکت در آزمون استخدامی تا ۱۶ خردادماه تمدید شده بود، امکان تمدید مجدد وجود ندارد.
افرادی که پس از آزمون استخدامی جذب هلال احمر می شوند به عنوان کارمند این جمعیت فعالیت خواهند کرد
گرجی با بیان اینکه برای افرادی که پس از آزمون در جمعیت هلال احمر استخدام می شوند، احکام جدید صادر می شود، تاکید کرد: احکام جدید پیرو دستور دولت با افزایش ۱۲ درصدی صادر شده است که این احکام تحویل امور مالی جمعیت هلال احمر می شود.
به گفته وی، افرادی که پس از آزمون استخدامی جذب هلال احمر می شوند به عنوان کارمند این جمعیت مشغول به فعالیت می شوند و حقوق و مزایا به آن ها تعلق می گیرد.
معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال احمر عنوان کرد: ۶۵۰ تن از افرادی که در آزمون استخدامی جمعیت هلال احمر جذب این جمعیت می شوند، از امدادگران و نجاتگران مستقر در پایگاه ها خواهند بود که ضریب افزایش حقوق کارکنان پایگاه ها نیز برای آن ها منظور خواهد شد.
استخدام نیروهای خدماتی، مربیان سگ های زنده یاب و افراد با مدارک غیر مرتبط در هلال احمر
دکتر گرجی به تاسیس شرکت نیروی انسانی در جمعیت هلال احمر برای استخدام نیروی خدماتی، مربیان سگ های جست و جو و نجات، رانندگان پایه پایه یک و خودروهای سنگین و همچنین افراد با مدرک غیر مرتبط اشاره و بیان کرد: این افراد نیز پس از تاسیس شرکت نیروی انسانی، جذب جمعیت هلال احمر میشوند.
استخدام امدادگران با درجه ایثار برای تیم های واکنش سریع
معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال احمر درباره استخدام امدادگران با درجه ایثار نیز گفت: امدادگران با درجه ایثار با مزایای خاص برای تیم های واکنش سریع جمعیت هلال احمر، استخدام می شوند.
وی خاطرنشان کرد: امدادگران و نجاتگرانی نیز که به درجه ایثار می رسند می توانند از مزایای استخدام موردی امدادگران با درجه ایثار استفاده کنند که در حال حاضر بیش از ۴۰۰ تن در آستانه گذراندن آزمون نهایی و دریافت درجه ایثار هستند.
۱۱ خرداد ۹۵ – پیگیری تفاهمنامههای منعقد شده در زمینه اشتغال خانواده ایثارگران
خبرگزاری ایسنا: استاندار هرمزگان با تاکید بر نامگذاری مدارس و خیابانهای هرمزگان به نام شهدا، خواستار پیگیری تفاهمنامههای منعقد شده در زمینه اشتغال خانوادههای ایثارگران استان شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، جاسم جادری عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی و نظارت بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان هرمزگان، فرهنگ ایثار و شهادت را شاخصه کشور دانست و اظهار داشت: دستگاههای اجرایی باید برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اهمیت ویژه ای قائل شوند.
وی در ادامه امنیت و آبادانی کشور را مرهون ایثار و شهادت دانست و بیان داشت: بایستی از تمام ابزارها برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بهرهبرداری کنیم.
نماینده عالی دولت در هرمزگان بقای ملت ایران را وابسته به حفظ فرهنگ ایثار شهادت دانست و افزود: باید در جهت تقویت و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برنامهریزی صورت گیرد.
جادری ضمن اشاره به الگوبرداری سایر کشورها از فرهنگ ایثار و شهادت مردم ایران تاکید کرد: باید با هدف معرفی بهتر شهدای هرمزگان مدارس، خیابان ها و کوچه های استان را با نام شهدا نامگذاری کنیم.
استاندار هرمزگان با تاکید بر ضرورت پیگیری تفاهمنامههای منعقد شده در زمینه اشتغال خانوادههای ایثارگران استان اذعان داشت: ارائه خدمات موثر و اولویت قائل شدن به خانوادههای ایثارگر از مهمترین موارد در این زمینه است.
وی در بخش پایانی سخنان خود راهاندازی سامانه جامع ایثارگران هرمزگان را اقدامی مهم و موثر عنوان کرد و بر هماهنگی بنیاد شهید برای سرکشی و دیدار مدیران استان با خانواده شهدا و ایثارگران تاکید کرد.
۱۰ خرداد ۹۵ – استخدام داوطلبان هلال احمر با درجه ایثار، خارج از سهمیه استخدامی است
خبرگزاری ایسنا: معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال احمر با بیان اینکه داوطلبان با درجه ایثار بدون انجام آزمون استخدامی جذب جمعیت هلال احمر میشوند، تاکید کرد: در حال حاضر ١۴٠ نفر از داوطلبان با درجه ایثار در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند که این افراد به صورت موردی و خارج از برگزاری آزمون برای تیمهای واکنش سریع، جذب جمعیت هلال احمر میشوند.
به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر حسن ابولقاسم گرجی در خصوص استخدام در جمعیت هلال احمر در دوره جدید، گفت: هر سازمانی برای تعالی، نیازمند نیروی انسانی، منابع و تجهیزات است که در راس این سه مورد، نیروی انسانی قرار دارد. جمعیت هلال احمر نیز برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود اقدام به برگزاری آزمون استخدامی میکند.
وی ادامه داد: در سالیان گذشته تعداد زیادی از نیروهای جمعیت هلال احمر بازنشسته شدهاند که براساس قانون به ازای بازنشسته شدن دو نفر از نیروهای دستگاهها، استخدام یک نفر امکان پذیر میشود، با توجه به تعداد نیروهایی که بر اثر بازنشستگی از جمعیت هلال احمر خارج شدهاند و براساس مجوزی که از سازمان مدیریت و برنامهریزی و شورای عالی جمعیت گرفته شد، امکان استخدام ٧۵٠ نفر در جمعیت هلال احمر میسر شد که این استخدام از طریق برگزاری آزمون استخدامی انجام خواهد شد.
به گفته معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال احمر، این ٧۵٠ نفر از میان داوطلبان، جوانان و امدادگران جمعیت هلال احمر در شعب و پایگاههای این جمعیت انتخاب میشوند که از این تعداد ۶۵٠ نفر از نیروهای بومی با تعهد خدمت ١٠ ساله برای شعب و پایگاهها و ١٠٠ نفر نیز برای جمعیت هلال احمر استانها استخدام میشوند و افراد خارج از این خانواده بزرگ، امکان شرکت در آزمون و استخدام وجود نخواهند داشت.
۷۰درصد سوالات آزمون، تئوری و ٣٠ درصد عملی است
گرجی در باره سوالات آزمون استخدامی جمعیت هلال احمر اظهار داشت: تمامی سوالات توسط سازمان سنجش آموزش کشور طراحی و به تعداد واجدین شرایط شرکت در آزمون تکثیر میشود که ٧٠ درصد سوالات طراحی شده تئوری و ٣٠ درصد نیز به صورت عملی خواهد بود.
وی یادآور شد: پس از برگزاری آزمون، واجدین شرایط برای احراز صلاحیت به گزینش جمعیت هلال احمر معرفی میشوند تا پس از گزینش نهایی در جمعیت هلال احمر مشغول به فعالیت شوند.
داوطلبان با درجه ایثار بدون آزمون جذب هلال احمر میشوند
معاون منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه داوطلبان با درجه ایثار بدون انجام آزمون استخدامی جذب جمعیت هلال احمر میشوند، بیان کرد: در حال حاضر ١۴٠ نفر از داوطلبان با درجه ایثار در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند که این افراد به صورت موردی و خارج از برگزاری آزمون برای تیمهای واکنش سریع، جذب جمعیت هلال احمر میشوند.
بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، وی در ادامه تاکید کرد: این افراد در صورتی که در رشته مرتبط تحصیل نکرده باشند، با توجه به اینکه پست سازمانی نامرتبط با رشته آنها است به صورت نیروی قراردادی کارمعین در جمعیت هلال احمر فعالیت خواهند کرد، البته در صورت تحصیل در رشتههای مرتبط امکان جذب به صورت نیروی پیمانی و رسمی را نیز خواهند داشت.
گرجی با اشاره به اینکه سهمیه استخدامی داوطلبان با درجه ایثار متفاوت از سهمیه ٧۵٠ نفری آزمون استخدامی است، خاطرنشان کرد: استخدام ١۴٠ داوطلب با درجه ایثار، خارج از سهمیه استخدامی است.
۱ خرداد ۹۵ – جذب ۹۰۰ ایثارگر در وزارت نیرو
باشگاه خبرنگاران جوان: به گزارش خبرنگارگروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان ازساری، آیین تجلیل از فرزندان شهدا ٬ جانبازان و آزادگان و نشست پرسش و پاسخ با آنها و نشست تخصصی مشاور وزیر نیرو در امور ایثار گران و معاونان دفاتر منابع انسانی با مدیران صنعت آب و برق مازندران امروز در باشگاه فرهنگی ورزشی برق در ساری برگزار شد.
مشاور وزیر نیرو در امور ایثار گران کشور در این مراسم گفت: وزارت نیرو افتخار می کند که ۵۳۰ شهید تقدیم این انقلاب کرد و برای تامین نیروهای خود در شرکت های دولتی نیز از ایثار گران متعهد استفاده می کند.
یعقوب محمد مرادی افزود : ۲۱ هزار ایثار گر ٬ ۵ هزار جانباز و هزارو ۳۰۰ فرزند شهید در شرکت های وزارت نیرو مشغول کار هستند.
وی گفت: در قانون جامع و کامل ایثارگران همه ی جنبه های خدماتی شامل: استخدام ٬ وام ٬ درمان و رفاه ایثارگران در نظر گرفته شد.
وی با بیان اینکه پارسال دو نوبت آزمون استخدامی دربخش دولتی و غیر دولتی در وزارت نیرو برگزار شد٬ افزود: از ۳ هزار نیروی جذب شده ۹۰۰ نفر ایثار گر بودند. مدیر عامل برق منطقه ایی مازندران نیز با بیان اینکه آزمون های استخدامی یک سال در میان برگزار می شود گفت: در سال ۹۲ تعداد ۷۶ نفر جذب و استخدام شدند که ۲۵ درصد ایثارگران بودند
۲۷ اردیبهشت ۹۵ – شرایط دریافت مسکن و استخدام خانواده شهدا و جانبازان مشخص شد
خبرگزاری ایرنا: تهران- ایرنا- نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبه ای شرایط دریافت مسکن ارزان قیمت و استخدام خانواده های شهدا و جانبازان در دستگاه های اجرایی را مشخص کردند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، نمایندگان در ادامه جلسه علنی روز دوشنبه مجلس شورای اسلامی، بخش هایی از بند الحاقی ۵ لایحه تنظیم برخی احکام برنامه های توسعه کشور را مصوب کردند که بر اساس آن، وزارت راه و شهرسازی موظف است مسکن جانبازان، آزادگان، همسر و فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان هفتاد درصد (۷۰%) و بالاتر را که قبلاً از زمین یا مسکن دولتی و تسهیلات یا وام مسکن ارزانقیمت استفاده نکردهاند؛ با واگذاری مسکن و یا زمین بر مبنای زمین به قیمت منطقهای سال واگذاری و سایر هزینه ها به قیمت تمامشده تأمین کند.
بر اساس تبصره این ماده الحاقی، بانک های عامل موظفند تا تعیین تکلیف نهائی مسکن ایثارگران، سالانه حداقل ۱۰۰ هزار فقره تسهیلات ارزان قیمت تأمین مسکن به ایثارگران واجد شرایط مذکور پرداخت کنند.
در تبصره۲بند الحاقی ۵ این لایحه آمده است: بانکهای عامل موظفند در روستاها یا شهرهای فاقد مسکن ملکی، پرداخت تسهیلات مسکن ارزان قیمت به واحدهای مسکونی قدیمی و قولنامهای را به ایثارگران مشمول پرداخت کنند.
بر اساس تبصره۳ این ماده الحاقی، در مناطقی که محدویت زمین وجود ندارد و به جهت رفاه حال ایثارگران واگذاری زمین بهصورت قطعه ملکی غیرمشاع میباشد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تبصره ۴این بند الحاقی مصوب کردند که فرزندان جانبازان متوفی که متأهل و فاقد مسکن میباشند، همانند فرزندان شاهد از یک فقره تسهیلات مسکن ارزان قیمت بهرهمند میشوند.
در بخشی از ماده الحاقی ۵ این لایحه نیز آمده که دولت مکلف است به جانبازان و آزادگان غیرحالت اشتغال معسر و فاقد درآمد بنا به تشخیص بنیاد که براساس قوانین نیروهای مسلح مشمول دریافت حقوق وظیفه نمیباشند، افراد تحتتکفل جانبازان و آزادگان متوفی که فاقد درآمد هستند تا زمانی که فاقد شغل و درآمد باشند، ماهانه کمک معیشت حداکثر معادل حداقل حقوق کارکنان دولت پرداخت کند.
بر اساس بخش دیگری از ماده الحاقی ۵ این لایحه، بنیاد شهید و امور ایثارگران مکلف است کلیه فرزندان شهید فاقد شغل و پوشش بیمهای متقاضی شغل مناسب تا زمان تأمین اشتغال پایدار را تحت پوشش بیمه اجباری بازنشستگی و درمانی سازمان تأمین اجتماعی قرار داده و صددرصد(۱۰۰%) حق بیمه مربوطه را تأمین و پرداخت کند.
در بخش دیگری از این ماده الحاقی آمده است: بنیاد شهید و امور ایثارگران مکلف است فرزندان شهید دارای بیماریهای خاص و یا صعبالعلاج و یا از کارافتاده کلی را همانند جانبازان از کارافتاده تحتپوشش کامل قرار داده و حقوق و مزایای مشابه به ایشان و خانواده تحت تکفل پرداخت کند.
بر اساس بخش دیگری از ماده الحاقی ۵ این لایحه، جانبازان و آزادگان، همسران و فرزندان شهدا شاغل در کلیه وزارتخانهها، دستگاهها و مؤسسات تابعه آنها، نیروهای مسلح، شرکتهای عمومی دولتی، در صورت تنزل از مناصب مدیریتی، اداری و لشگری، از کلیه حقوق و مزایای پست سازمانی یا همتراز شغل و پست بالاتر برخوردار میشوند.
همچنین در این ماده الحاقی آمده است: مبنای حقوق بازنشستگی جانبازان، آزادگان، والدین، همسران و فرزندان شهید شاغل در دستگاهها، وزارتخانهها و سازمانهای دولتی، لشکری و شاغلان در سایر بخش های خصوصی و غیردولتی بر مبنای دو سال منتهی به بازنشستگی محاسبه و پرداخت میشود.
در بخش دیگری از این ماده الحاقی افزوده شده است: ایثارگرانی که به موجب قوانین و مقررات مربوط از امتیاز یک مقطع تحصیلی بالاتر بهرهمند میباشند، با داشتن مدرک کارشناسی، مشمول بند(الف) ماده(۱۰۳) قانون مدیریت خدمات کشوری بوده و میتوانند تا ۳۵ سال خدمت کنند.
بر اساس این بند الحاقی، دولت موظف است نسبت به تبدیل وضعیت جانبازان و فرزندان شهدا با بیش از ۵ سال سابقه خدمت قراردادی در وزارتخانهها و شرکتهای دولتی اقدام کند.
در بخش دیگری از این بند الحاقی آمده است: حکم این جزء شامل سهمیه استخدامی دولت است و به تعداد افراد مشمول تبدیل وضعیتیافته، از مجوزها و سهمیههای قانونی استخدام کسر میشود. همچنین افرادی که بعد از لازمالاجراء شدن این قانون در دستگاههای مذکور به صورت قراردادی مشغول به کار میشوند، مشمول حکم این جزء نخواهند بود.
۲۵ اردیبهشت ۹۵ – فرزندان شهدا باید متناسب با مأموریت دستگاهها استخدام شوند
خبرگزاری فارس: رئیسکل دادگستری فارس گفت: برای جلوگیری از آسیب، فرزندان شاهد و ایثارگر باید متناسب با مأموریت دستگاهها استخدام شوند.
به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، علی القاصیمهر بعدازظهر امروز به مناسبت روز پاسدار و جانباز در آئین تجلیل از خانواده شهدا و جانبازان دادگستری استان فارس در سخنانی اظهار داشت: ایثارگران و شهدا با فدا کردن جان خود امنیت و آسایش را برای جامعه فراهم کرده و در این راستا باید مدیران و مسئولان دستگاههای اجرایی متناسب با مأموریت محوله خود فرزندان ایثارگران و شهدا را استخدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: اداره کل دادگستری استان فارس بنا به تعهد و وظیفهای که در قبال خانواده شهدا و ایثارگران دارد تاکنون ۱۰ آزاده، ۱۰۹ جانباز انقلاب اسلامی، ۹۹ فرزند شهید، ۹۸ رزمنده سه همسر شهید و ۷۶ خانواده درجه یک شهدا را به استخدام درآورده است.
رئیسکل دادگستری استان فارس تصریح کرد: در آزمون استخدامی سال ۹۰ و در سال ۹۲ از ۴۱۳ نفر شرکتکننده در آزمون ۴۳ نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران جذب دادگستری استان فارس شدند.
القاصیمهر بیان داشت: بسیاری از افراد هستند که برای به دست آوردن پست و مقام با فراموش کردن ارزشها و از طریق انحراف و لغزش، دست به اعمال ناپسند و بهدوراز اخلاق میزنند و در این راستا نباید فراموش کنند که روزی باید پاسخگو باشند.
وی با اشاره به اینکه شهیدان ناظر و حاضر بر اعمال و رفتار ما هستند، افزود: هرچه داریم مرهون جانفشانیهای شهیدان و جانبازانی است که از جان گذشته و با ریختن خون خود برای استقلال و تمامیت ارضی ایران اسلامی به فیض شهادت دست یافتند.
به گزارش فارس، در این آئین از تنی چند از جانبازان و خانواده شهدا و ایثارگر تقدیر شد.
واقعا دل خوش کنکه بخدا. به امید و انتظار طلوع صبح و امید این دروغها ننشینیم. هیچ خبری نیست.
به خدا همشون الکیه…چه درصدی..چه سهمیه ای …خدایا من فقط از تو انتظار دارم اینا همشون دروغگو هستن
سلام. همش دروغه
فوق لیسانس زمین شناسی و از سال ۹۲ جویای کار. فرزند جانباز ۲۵ درصد. خبری شد منو بی خبر نزارین.خخخخخخ
من لیسانس IT فرزند جانباز ۷۰ درصد هستم و الان چند ساله که بیکار هستم بنیاد فقط بلده که قول الکی بده
جون بچه هاتون اینقدر دروغ نگید فکر مردم نسبت به خانواده ایثارگران بد شده. آخه کدوم امکانات!! من ترم آخر ارشد سازه هستم چند بار هم به بنیاد مراجعه کردم ولی نتیجه نداده و جلوی چشم من کار آشناهای خودشونو درست کردن
سلام به همه همدردام
پدر بنده هم شیمیایه و هم تیر خورده و هم موج انفجار گرفتتش و برای همشون هم از زمان جنگ نامه داره هم بتازگی تو بیمارستانای مورد تایید نظام
ولی بهش گفتن که دستور دادن تو البرز و تهران دیگه درصد ندن و پدرم بخاطر ترکش دیسک کمر گرفته و از کار افتادس و خودم لیسانس نرم افزارم و بیکار که از ناچاری مشغول کارگری هستم و فقط به پدرم ۵ درصد دادن که اونم روشون نشده بگن جانباز نیست
پس مسئولین به کیا رسیدگی میکنن وقتی حالو روز ما اینجوریه.بخدا ماهم سهمی داریم از این زندگی
واقعا دیگه کلافه شدم،با۲۷سال سن دربه در دنبال کارم،دانشجوی ترم آخر ارشدم بعد میگن چون دانشجویی شاغل حساب میشی،شما استخدام کن من باکله انصراف میدم؛بابا خسته شدیم بقران،این چه وضعیه،افسردگی گرفتیم کف خونه
با سلام و عرض ادب خسته نباشی.من از شهرستان دهلران استان ایلام هستم. بنده فرزند جانباز ۴۵ % و هشت سال اسارت هستم لیسانس مدیریت بازرگانی دارم چرا مسئولین بفکرمون نیستن واقعا یکی از این بچه ها رو بجای خودتون ببرید سرکار ببینم اونوقت وقتی خودت بیکاری صبر داری تحمل بیکاری داری خواهشا بفکر باشید .تشکر
سلام.واقعا چرا با دروغ مردم رو سر گرم میکنید!!! من لیسانس عمران دارم و پدرم کارمند بازنشسته وزارت کشور بود و الان فقط جواب دروغ بهم میدن و آشناهای خودشونو میبرن سر کار
عالی
.واقعا دارن ما رو تحقیر میکنن…هر روز یه بخونه میارن…چرا رسیدگی نمیشه…
سلام
منم فرزند پاسدارجانباز ۲۵درصد متوفی هستم هر چه به بنیاد میرم میگن استخدامی نداریم آخه چرا فقط شعار…..!
منم فرزند جانباز ۲۵ درصدم. دولت نه برای خودم نه سه تا برادر بزرگم هیچکار نکرده.همشون با کلی زحمت سر کار رفتن. الانم دانشجوی دکترا هستم اما هنوز هیچ کاری ندارم. همه اینا الکیه!!!! ماهم مث بقیه امیدمون به خداست…
من فرزند جانباز ۲۵ درصدم اینا که میگن همش توهمه هیچکدوم عملی نمیشه
من از نه سالگی پدرم فوت شده. هیچ سازمان و اورگانی هم منو تحت پوشش قرار نداد چون از پدرم چندرغاز مستمری مونده بود که اونم بعد از سن قانونیم قطع کردن. خدا رو شکر ما رو جز هیچ سهمیه ای حساب نمی کنن. امیدم به خداست ولی سهمیه ها همش حق الناسه. خدا راضی نیست.
کلی نمی شه گفت….پدر خود بنده زمان جنگ که تیر خورد برخلاف بعضی هم رزمانش زود برای گرفتن جانبازی و سهمیه اقدام نکرد تا با خدا معامله کرده باشد….جانبازی ۱۰ درصد دارد…الان به واسطه شرایط بد مناطق جنگی کلیه اش از کار افتاده و حال خوشی ندارد…خدارو شکر بنده هم تا به حالا از سهمیه ای استقاده نکردم ولی بنظرم تا حدودی حق جانبازان هست که حداقل برای درمان سهمیه داشته باشند. ولی برای بچه هایشان بنظرم صحیح نمی باشد
والا منم فرزند جانباز چهل درصد و ازاده هفت سال اسارتم پدرم در سازمان جهاد کشاورزی بوده و بازنشست شده اما استخدامم نمیکنن هر روزم ب ی بهونه .فقط این حرفا تو سایت شعاره و مارو بدنام کردن حداقل انجام نمیدید ننویسید که بچه های مردم ناراحت بشن و فحشمون بدن
سلام. دوستان عزیز این حرفا همش کشکه. من فرزند جانباز ۲۵ درصد و فوق لیسانس زمینم و سه ساله بیکارم و بنیاد هم کاری برام نکرده. پس بهتره یکم عاقلانه فکر کنیم و تهمت به خانواده های شهدا و جانبازان نزنیم.ممنون
واقعا به فکر بیکاران عادی بدونه سهمیه هم باشید ،این عدالت نیست،پدری که برای فرزندانش جان و عمر و زندگیشو میزاره و هزینه های سنگین زندگی و مخارج دانشگاه و ….را با سختی و ایثار برای جامعه کوچیکتر(خانواده) زحمت میکشه که فرزندانشون جایی مشغول شن اینم هیچ فرقی با جهاد و ایثار در جبهه ها نداره،فرزندان اینام تو این کشور حقی و سهمی دارن،لطفا شرایط یکسان یا تا حدودی با انصاف تر،
فکری هم بحال فرزندان مردم عادی وخانواده های پرجمعیت بکنید.
منم فرزند جانباز هستم چهار ساله از طرف بنیاد شهید به یه اداره معرفی شدم تا حالا جذبم نکردن هر روز به یه بهانه ای ما رو سرکار میزارن بنیاد شهید تهرانم که میریم میگن کار شما به دست ما نیست دارن مسخرمون می کنن. متاهلم شدم الان اسوپاسم. کمکم کنید.
سلام من هم فرزند رزمنده و خودم سهمیه بهزیستی هم دارم و لیسانس حسابداری هستم فکری هم برایم کنید
سلام . من فرزند جانباز ۲۵ درصد هستم الان ترم آخر ارشد عمران سازه هستم ولی بنیاد هیچ کاری برام نکرده .
تو رو خدا به فکر جوانان بیکار مردم عادی هم باشید .
عزیزم این خواهش کردن نداره.این حق است حق