معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای هر تخت بیمارستانی به ۱.۷ پرستار نیاز داریم و برای رسیدن به این استاندارد مورد قبول و ایدهال کشور به ۱۰۰ هزار پرستار جوان و خبره نیاز داریم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، مریم حضرتی شامگاه شنبه در حاشیه بازدید خود از بیمارستان فوق تخصصی تروما شهید رجایی شیراز اظهار داشت: با وجود اینکه در پایان ترم تحصیلی امسال بیش از۱۰ هزار دانشجو از دانشکدههای پرستاری کشور فارغالتحصیل شدند اما به دلیل کمبود منابع مالی نتوانستهایم تمامی آنان را جذب کنیم که امیدواریم در سال آینده بخشی از این تعداد به صورت شرکتی در مراکز درمانی جذب شوند.
وی شغل پرستاری را شغلی سخت و پر مسئولیت دانست و گفت: کمبود پرستار در مراکز درمانی دولتی بسیار جدی است و در عین حال مزایای پرستاری متناسب با حرفه آنان نیست از همین رو برای هر تخت بیمارستانی به ۱.۷ پرستار نیاز داریم و برای رسیدن به این استاندارد مورد قبول و ایدهال کشور به ۱۰۰ هزار پرستار جوان و خبره نیاز داریم.
حضرتی افزود: در وضعیت کنونی نسبت تخت بیمارستانی به پرستار هفت دهم است و برای رسیدن به استاندارد باید تلاش بیشتری داشته باشیم و چنانچه بتوانیم کمبود پرستار را با انگیزههای تشویقی و اخلاقی جذب کنیم ضریب سلامتی و امید به زندگی شهروندان افزایش مییابد.
معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر اهمیت ورود خدمات پرستاری به جامعه، تاکید کرد و گفت: امروز نیاز داریم که خدمات پرستاری از بیمارستانها به جامعه انتقال یابد زیرا ضروری است به فکر ایجاد کلینیکهای تخصصی پرستاری باشند تا موضوع مراقبت در منزل ترویج یافته و ارائه خدمت به بیماران، دوچندان شود.
وی با بیان اینکه نظارتهای همه جانبه نظام پرستاری به عنوان یک سایه امنیت، در جامعه گسترانیده شده، افزود: نیاز است تا این نظارتها، به کمک نظارم پرستاری در تمام بخشها افزایش یابد.
معاون پرستاری وزیر بهداشت با تاکید بر ضرورت اجرایی شدن آموزشهای دانشگاهی در خدمات پرستاری گفت: در پرستاری نوین امروزی، تمامی فرآیند درمان بیماران به کمک کارتکسهای الکترونیکی صورت میپذیرد و این موضوع در اغلب مراکز درمانی دنیا در حال انجام است.
منبع : خبرگزاری تسنیم