سریعترین سرعت اینترنت به کدام کشور تعلق دارد؟

امروز متن جالبی در باره مقایسه سرعت اینترنت در جهان
و بیشترین سرعت اینترنت در سایت رایانمهر خواندم
که بخاطر کامل بودن متن حیفم آمد آن را اینجا نشان ندهم،
البته با اطلاع قبلی نویسنده مطلب اینجا آورده می شود.

جدیدترین گزارش منتشره از سوی شرکت مونیتورکننده وب Akamai نشان داد شهرها و کشورهای بیش‌تری در جهان از سرعت‌های اتصال به اینترنت سریع‌تر برخوردار می‌شوند.

به گزارش سرویس فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یافته‌های این گزارش که به بررسی شبکه‌های سرور جهانی در سه ماهه سوم ۲۰۰۹ پرداخته، حاکیست بیش‌تر کشورهای موجود در فهرست ۱۰ کشور برتر کارآمدی اینترنت، نسبت به سه ماهه دوم شاهد افزایش متوسط ۱۸ درصدی در سرعت اتصال بوده‌اند.

کره جنوبی با ۲۹ درصد افزایش در سرعت اتصال و رسیدن آن به ۱۴٫۶ مگابیت در ثانیه درصدر بالاترین بهبود بود، در حالیکه ایرلند با ۲۶ درصد افزایش و رسیدن سرعت اتصال اینترنت به ۵٫۳ مگابیت در ثانیه، به دلیل بیشترین بهبود در مکان دوم جای گرفت.

آمریکا نتوانست جز این فهرست باشد و با ۱٫۸ درصد افزایش و رسیدن به سرعت اتصال متوسط ۳٫۹ مگابیت در ثانیه در مکان هیجدهم قرار گرفت اما برخی از کشورها مانند رومانی، سوئد و جمهوری چک شاهد کاهش سرعت اتصال در نیمه سوم ۲۰۰۹ نسبت به نیمه قبلی بودند؛ با این همه بر مبنای سال به سال، تمامی کشورهای حاضر در فهرست ۱۰ کشور برتر شاهد افزایش سرعت بودند.

به این ترتیب کره جنوبی با سرعت اتصال ۱۴٫۶ مگابیت در ثانیه، دارای سریع‌ترین سرعت پهنای باند در جهان است و به‌دنبال آن ژاپن با سرعت اتصال ۷٫۹ مگابیت در ثانیه، هنگ کنگ با سرعت ۷٫۶ مگابیت در ثانیه، رومانی و سوئد با سرعت ۶٫۲ و ۵٫۷ مگابیت در ثانیه و ایرلند با سرعت ۵٫۳ مگابیت در ثانیه قرار گرفتند.

در مجموع ۱۰۳ کشور از ۲۲۶ کشور مورد بررسی Akamai، شاهد سرعت اتصال متوسط پایین یک مگابیت در ثانیه بودند که در مقایسه با ۱۲۵ کشور دارای کارآمدی پایین در سه ماهه دوم، بهبود یافته‌اند و تنها هفت کشور شاهد سرعت پایین صد کیلوبیت در ثانیه بودند که نسبت به ۱۴ کشور در سه ماه قبلی کاهش یافته‌اند. پایین‌ترین سرعت اتصال به اینترنت در میان تمامی کشورها مربوط به جزیره مایوت واقع در اقیانوس هند بین ماداگاسکار و موزامبیک بود.

گزارش Akamai برای نخستین بار با تحلیل شهرها دریافت شماری از شهرهای سراسر جهان اکنون از دسترسی به اینترنت پرسرعت برخوردارند. در سراسر آسیا، اروپا و آمریکا حتی شهرهای دارای پایین‌ترین سرعت اتصال اینترنتی، شاهد سرعت بالاتر از ۱۰ مگابیت در ثانیه بودند.

با این همه شهرها در بیشتر مناطق نوظهور مانند آفریقا و آمریکای جنوبی شاهد سرعت‌های پایینی بودند که معمولا بیش‌تر از چهار مگابیت در ثانیه نبود.

اما شهر رباط در مراکش با سرعت اتصال ۳٫۲ مگابیت در ثانیه شهر برتر آفریقایی، ولینگتون نیوزیلند با ۳٫۴ مگابیت در ثانیه شهر برتر اقیانوسیه و کوکوتا در کلمبیا با سرعت ۲٫۴ مگابیت در ثانیه شهر برتر در آمریکای جنوبی بود، در حالیکه طبق این گزارش، متوسط سرعت پهنای باند در ابعاد جهانی ۱٫۷ مگابیت در ثانیه بود.

همچنین در مورد اتصال اینترنتی نیز آمریکا و چین در سه ماهه سوم سال ۲۰۰۹ حدود ۴۰ درصد از آدرس‌های IP منحصر را به خود اختصاص دادند و به‌دنبال آن‌ها ژاپن، آلمان و فرانسه قرار گرفتند.

تدریس خصوصی آیلتس

دیدگاه خود را به ما بگویید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

کانال استخدام در تلگرام

› استخدام تهران

استخدام شهرستانها