در احقاق حق جوانان معترض این دیار تمام سعی خود را بنمایید

شاید اگر شماره ملی و رشته تحصیلی داوطلبین در مقابل نام آنها ذکر می شد، هم موقعیت بومی بودن یا نبودن داوطلبین قابل بررسی برای عموم بود و هم تعداد پذیرفته شدگان به تفکیک رشته های تحصیلی در مقاطع مختلف. نتایج با همه این ابهامات اعلام شد و کلمه مردود در …

 

جمعی از داوطلبین بومی شرکت کننده در آزمون استخدامی شرکت گاز با نوشتن نامه ای سرگشاده به نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر به آنچه در این آزمون گذشته است، اعتراض نمودند.

در این نامه آمده است:

باسمه تعالی

نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر

حضرت آیت الله صفایی بوشهری

با درود وسلام به درگاه احدیت و نائب بر حقش و بر رهبر کبیر انقلاب اسلامی و آرزوی توفیق روز افزون برای همه زحمت کشان این دیار که تمام نیروی خود را وقف خدمت رسانی به مردم شریف و خونگرم استان بوشهر نموده اند.

جوانان غیور و همیشه در صحنه استان بوشهر از سالهای دور از زمان رئیسعلی دلواری و مبارزه علیه باطل و  همان طور که در هشت سال دفاع مقدس با اهداء شهدایی به کشور عزیزمان ایران اسلامی برگ زرینی در کارنامه تاریخی خود بر جای گذاشته، هم اکنون هم مانند دوران گذشته حضور فعال و پررنگی در همه عرصه ها هم در کشور و هم در سطوح بین المللی در سوابق خود داشته و دارند.

در نامه پیشین که توسط برخی از هم صدایان ما منتشر گردید، این بار و در این نامه سرگشاده قصد داریم به برخی شک شبهه های ایجاد شده و نکات ریز و البته مهمی که پیرامون آزمون شرکت ملی گاز ایران در سال ۱۳۹۱ بوده ، و باعث تضییع حق داوطلبان بومی استان گردیده، پرداخته و مورد نقد اساسی قرار دهیم:

در تاریخ ۱۷ اسفندماه ۱۳۹۱ آزمون کتبی شرکت ملی گاز ایران برگزار گردید و تمامی امضاءکنندگان این نامه در این آزمون نمره قبولی را کسب کرده و به مرحله بعد که آزمون روانشناختی و مصاحبه حضوری (تخصصی) بود دعوت شدند. لازم به ذکر است که در مرحله آزمون کتبی بسیاری از افراد بومی استان به علتی ریزش داشتند و مردود گردیدند، که بحث این نامه این افراد نمی باشند.

آزمون روانشناختی چند روز قبل از آزمون یعنی در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ماه برای داوطلبان استان بوشهر به صورت انتخابی در دو حوزه تهران و بوشهر برگزار گردید و داوطلب حق انتخاب حوزه امتحانی را داشت.

پس از این مرحله ، داوطلبان می بایست به استقبال مصاحبه ای می رفتند که فقط در شهر تهران برگزار می شد و از ۲۲ اردیبهشت شروع و تا حدود ۱۱ خرداد ادامه داشت و هر داوطلب طبق ساعت و تاریخی که از قبل در سایت آزمون تعیین گردیده، باید در محل مصاحبه که دانشکده نساجی دانشگاه امیرکبیر تهران بود ، حضور پیدا می کرد.

در اولین نقد اساسی به برگزاری مصاحبه در شهری غیر از بوشهر می پردازیم.

استانی که منابع عظیم گازی و نفتی جهان در آن قرار دارد و مهمتر از همه اینکه  بیشترین نیروی مورد نیاز نیز برای منطقه پارس جنوبی می باشد، که در همین استان قرار دارد. حال با همه این تفاسیر سوال اینجاست که واقعاً نیاز انجام مصاحبه داوطلبینی که محل انتخابی آنها منطقه پارس جنوبی یا سایر جاهای استان بوشهر بوده است، چرا باید به تهران بروند؟! چرا نباید همانند آزمون روانشناختی در دو حوزه بوشهر و تهران برگزار گردد و ناظرین  تهرانی  شرکت گاز به دیار ما سفر کنند؟!

در سال ۱۳۹۰ و در مصاحبه شرکت نفت مصاحبه ها در دو حوزه تهران و در عسلویه برگزار شد و هیچ اتفاقی هم نیافتاد ، حال چرا امسال باید قبول شدگان گاز، مسافت بیش از هزار کیلومتری را طی و به پایتخت سفر کنند، این موضوع سوال برانگیز و دارای شک و شبهه های بسیاری است.

شاید  یکی از علتهایی که امسال فقط تهران را گزینه قرار دادند، نتایج مصاحبه های شرکت نفت بوده که  بیشترین قبولی های بومی از استان بوشهر و حوزه عسلویه بوده است! به نظر می رسد یکی از عوامل تک حوزه ای کردن مکان مصاحبه چیزی نبوده جز این که نفوذ و اعمال قدرت در مصاحبه در کنترل خودشان باشد.

از مکان مصاحبه که بگذریم به نحوه برخورد نه چندان مناسب  عوامل با  برخی افراد بومی و بخصوص استان بوشهر بود. برخوردی تمسخر آمیز و تحقیرگونه با بومی ها دردی بیش از همه مسائل به داوطلبان آن هم در شهری غریب  وارد نمود. در زمان مصاحبه با برخی از دوطلبان بومی نیز توهین هایی گردید…

در ادامه این نامه آمده است: ما بومیان همه افتخار می کنیم که عضو کوچکی از نهاد مردمی بسیج در جای  جای این استان بوده و به دستور رهبر کبیر و فرزانه خود لبیک می گوییم. مسئولین استانی و کشوری این چه روش جذب نیرو است؟ (…)

زمان اعلام نتایج می رسد، چند روز قبل از اعلام نتایج نهایی، در وب سایت مربوطه تاریخ ۴ تیرماه زمان اعلام نهایی درج می شود، ولی در آخرین ساعات روز یکشنبه ۲ تیر ماه نتایج اعلام می گردد.

سوال بعد هم نحوه اعلام نتایج است که در نوع خود جالب می باشد!

همانند زمان اعلام نتایج آزمون کتبی، در جدولی با ترتیب حروف الفبا ولی بدون درج کد ملی یا رشته تحصیلی افراد نتایج نهایی اعلام شده است!

شاید متولیان این امر این جواب را داشته باشند که شماره ملی را به دلایل ناراضی بودن داوطلبان درج نکرده اند، خوب اگر قرار به این بود که نتایج را در قسمت پیگیری و رویت مشخصات منتشر می کردید که هر دواطلب با نوشتن کد رهگیری و کد ملی فقط خودش از نتیجه مطلع گردد، این طور که امنیتی تر بود!

شاید اگر شماره ملی و رشته تحصیلی داوطلبین در مقابل نام آنها ذکر می شد، هم موقعیت بومی بودن یا نبودن داوطلبین قابل بررسی برای عموم بود و هم تعداد پذیرفته شدگان به تفکیک رشته های تحصیلی در مقاطع مختلف. نتایج با همه این ابهامات اعلام شد و کلمه مردود در مقابل بسیاری از داوطلبین بومی مشاهده می شد. یعنی با رعایت سهمیه بومی این همه مردود بومی داشته ایم؟ یعنی بدون سهمیه اصلا میگذاشتند که داوطلبین بوشهری در آزمون ثبت نام کنند؟!

رعایت سهمیه های بومی ۵۰، ۶۰، ۷۰ درصدی ویژه شرکت کنندگان بومی که مصوب هیئت دولت در سال ۸۴ در اولین سفر رئیس جمهور به استان بوشهر در این نتایج چه قدر لحاظ گردید؟!

به گفته همان عوامل مصاحبه کننده، بطور مثال اگر ظرفیت در رشته ای ۱۰۰ نفر باشد، ۴۹ نفر بومی، ۲۱ نفر غیر بومی و مابقی افراد سهمیه دار(خانواده معظم شهدا و جانبازان و ایثار گران).

ما داوطلبان بومی طبق بخشنامه وزیر نفت، در هنگام مصاحبه ۱۵ درصد از نمره مصاحبه را خودبخود داشتیم و حدنصاب قبولی در مصاحبه هم کسب ۴۰ نمره از ۱۰۰ بوده است. یعنی همه داوطلبان مردود شده قادر به اخذ حداقل ۲۵ نمره نبودیم؟! توضیح پروژه و کارآموزی دوره تحصیل به علاوه چند تا سوال روانشناختی برای ما ۲۵ نمره نداشته است؟! تازه برخی از داوطلبان که سابقه کار هم که داشته اند که خود شامل امتیازهای دیگری می باشد.

قانون نمره نهایی طبق بخشنامه وزیر نفت، مجموع نمرات آزمون کتبی (با احتساب امتیازهای ویژه) + نمره مصاحبه و آزمون روانشناختی (با امتیازهای ویژه).

برخی از داوطلبان که عضو هیئت علمی دانشگاه های استان بوده و در این مصاحبه رد شده اند! یعنی سطح علمی جلسه مصاحبه خیلی بالاتر از سطح علمی جلسه ای بوده که آنها برای عضو هیئت علمی شدن در آن شرکت داشته اند؟ لطفاً جواب بدهید آقایان؟ (…)

برخی از دواطلبان رتبه های برتر کنکور سراسری بوده اند یا تعدادی استاد دانشگاه ، چگونه توجیه می شود این نتایج اعلام شده!

نکته دیگر این که طبق فهرست نیازمندیهایی که در هنگام ثبت نام در آزمون در سایت وزارت نفت قابل دید برای عموم بود، مجتمع گازی پارس جنوبی به تنهایی ۷۰۰ نفر نیرو جهت جذب نیاز داشت، پالایشگاه های فجر جم، شهید هاشمی نژاد، سرخون و قشم، بیدبلند هم در مجموع ۸۰ نفر نیرو نیاز داشت. مناطق ۱۰ گانه انتقال گاز ، شرکت گاز استان ها نیز در فهرست جذب نیرو بوده اند، که حداقل حدود ۸۵۰ نفر می بایست شود بلکه بیشتر ولی هم اکنون حدود ۷۱۵ نفر قبولی در سایت اعلام گردیده است!

آمار با هم قابل مقایسه نیست!

در این نامه سرگشاده سعی شد جزئیات ریز و درشت این آزمون اطلاع رسانی گردد، راه پر پیچ و خمی که بالانشینان جهت جذب نیروهای بومی بر سر راه آنها قرار داده اند ، برای عموم بیشتر نمایان گردد.

در پایان از تمامی مسئولین استان از جمله حضرت آیت الله صفایی بوشهر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر انتظار می رود در احقاق حق جوانان معترض این دیار تمام سعی خود را نموه و مصرا خواهشمندیم پیگیری های لازم را تا رفع مشکل بوجود آمده انجام نمایند. انشاالله.

با تشکر

جمع کثیری از داوطلبین شرکت کننده در آزمون استخدامی شرکت گاز سال

تدریس خصوصی آیلتس

دیدگاه خود را به ما بگویید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

کانال استخدام در تلگرام

› استخدام تهران

استخدام شهرستانها