افزایش ظرفیت پذیرفته شدگان آزمون وکالت امسال هستیم

رییس کانون وکلای دادگستری مرکز با تاکید بر اینکه کانون مجری قانون است، از نشست روز پنج شنبه روسای کانون‌های وکلا در ارتباط با مشکل داوطلبان آزمون وکالت امسال خبر داد و گفت: از زمان اعلام نتایج برخی اعتراض کردند که ما رتبه ۸۵۰ آوردیم و اکنون قبول نمی‌شویم. در هیات مدیره رایزنی کردیم در تلاش هستیم مقدار ظرفیت را اضافه کنیم و برای این کار باید موافقت کمیته تعیین ظرفیت را بدست آوریم.امیر حسین آبادی در نشست خبری خود در پاسخ به سوال ایلنا در رابطه نحوه اعمال سهمیه‌ها در آزمون وکالت امسال گفت: سهمیه ایثارگران در دوره‌های گذشته نیز اعمال می‌شد. امسال قانون حمایت از ایثارگران تصویب و دامنه ایثارگری را توسعه داد. بعنوان مثال سال گذشته که ۶۰۰ نفر سهمیه‌دار بود، ۱۸۰ نفر ظرفیت برای آنها داشتیم اما طبق ضوابط ۴۲ نفر، کف معدل را کسب کرده بودند.

رئیس کانون وکلا مرکز ادامه داد: در آزمون وکالت امسال  سهمیه ایثاگران ۳۳۰ نفر بود که باید کف معدل ۷ را به دست آوردند اما نفر آخر لیست ۹.۹۹ بدست آورده و سهمیه ۳۳۹ نفر تکمیل است.

وی به برخی از اعتراضات داوطلبان بدون سهمیه اشاره کرد و گفت: از زمان اعلام نتایج برخی اعتراض کردند که ما رتبه ۸۵۰ آوردیم و اکنون قبول نمی‌شویم. در هیات مدیره رایزنی کردیم در تلاش هستیم مقدار ظرفیت را اضافه کنیم و برای این کار باید موافقت کمیته تعیین ظرفیت را بدست آوریم.

حسین‌آبادی ادامه داد: روز ۵شنبه روسای کانون‌ها نشستی دارند و قرار است در ارتباط با مشکل داوطلبان بحث کنیم تا انشالله راه‌حلی پیدا کنیم تا تعداد بیشتری از افراد جذب شوند و سهمیه حق آنها را محدود نکند. اما دست ما باز نیست. در کمیته تعیین ظرفیت اکثریت با مقامات قضایی است و ما سعی می‌کنیم ظرفیت را اضافه کنیم تا کسانی که حداقل رتبه نزدیک هزار آورده‌اند، حذب شوند.

وی افزود: پارسال ۲۳۰ نفر شرکت کننده در سهمیه ایثارگران داشتیم اما امسال تعداد آنها به ۲۵۰۰ نفر رسید. قانون برای افراد حق ایجاد کرده است و کانون وکلا مجری قانون است.

رییس کانون وکلای دادگستری مرکز درباره آزمون مرکز مشاوران قوه‌قضاییه نیز گفت: این ماده بر اساس ماده ۱۸۷ برنامه سوم توسعه، اجازه آزمون به قوه‌قضاییه داد که یک دوره ۵ساله بود. در برنامه ششم موادی تصویب شد که به عنوان قوانین دائمی مشخص شده است که ماده ۱۸۷ جز آن نیست. پس از نظر قانونگذار، قرار به برگزاری مجدد آزمون نبود.

وی افزود: در برنامه ششم گفته شد که ۳۰درصد سهمیه را به ایثارگران تخصیص دهند. معقول به نظر نمی‌آید که قانون هیچ اشاره‌‌ای به آنها نکرده و آن ماده برنامه سوم را جز مواد دائمی ذکر نکرده و صراحتا بگوید مرکز مشاوران منتفی است و حتی بودجه برای آن در نظر نگیرد و آنوقت مسئولان مرکز مشاوران با توسل به سهمیه ایثارگران بگویند مرکز مشاوران احیا شده‌است.

حسین‌آبادی با اشاره به برگزاری آزمون وکالت مرکز مشاوران قوه‌قضاییه ابراز کرد: برگزاری این آزمون موجب شد مساله به مجلس کشیده شود تا آنها بند چ ماده ۸۸ برنامه ششم را تفسیر کنند تا مشخص شود مرکز مشاوران اجازه برگزاری آزمون داشته است‌ یا خیر. امیدواریم نمایندگان مجلس با اشرافی که از قانون دارند تکلیف این قضیه را مشخص کنند.

تدریس خصوصی آیلتس

دیدگاه خود را به ما بگویید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

کانال استخدام در تلگرام

› استخدام تهران

استخدام شهرستانها