اخذ ۴۵ پست سازمانی و مجوز استخدامی در استان گیلان
مدیرکل پزشکی قانونی استان گیلان با تأکید بر کمبود شدید نیروی انسانی اظهارداشت: با توجه به تلاشهای انجام شده و اخذ ۴۵ پست سازمانی و مجوز استخدامی از استان در قالب پزشک، کارشناس و کارمند به صورت پیمانی و قراردادی و نیز جذب نیروهای طرحی و وظیفه در حوزه معاینات، آزمایشگاه و سالن تشریح و… تاحدودی مشکلات کمبود نیروی انسانی پزشکی قانونی استان برطرف شدهاست.
به گزارش ایسنا، فریبرز آیتی در خصوص کاهش زمان کارشناسی در پرونده های متوفیات گفت: با راه اندازی کمیته تعیین علت فوت برای بررسی پرونده های ارسالی از سوی پزشکان، تعیین علت فوت و تحلیل ارتباط نتایج آزمایشات و مشاهدات بالینی، بسیاری از معضلات مربوط به سالن تشریح و از جمله طولانی شدن زمان پاسخدهی و تعیین علت فوت از بین رفته است. همچنین به منظور تأمین نیازمندیهای آزمایشگاه برای مشخص کردن لکه های ترشحات انسانی در سطوح وسیع، دستگاه Forensic light و تجهیزات دیگر شامل تبدیل کننده سیگنال آنالوگ به دیجیتال جهت دستگاه GC، هیدروژن ژنراتور، ترازوی آزمایشگاهی، PH متر پرتابل و ۴ دستگاه الکل سنج تنفسی خریداری شد.
وی افزود: مشکل مهم دیگری که در رابطه با اعتبارات سال ۹۰ با آن مواجه بودیم کسری شدید اعتبارات به خصوص اعتبارات هزینه ای بودکه در ابتدای سال نسبت به سال قبل تنها ۱۲ درصد افزایش داشت و لذا اعتبار استانی برای هزینه کرد بسیاری از اسنادکافی نبود، در این زمینه مکاتبات و رایزنی های بسیاری با مسئولین استان انجام و در نهایت موجب افزایش مبلغ یکهزار میلیارد ریال اعتبار هزینه ای در پایان سال شد.
بررسی بیش از ۱۰۳ هزار پرونده
مدیرکل پزشکی قانونی استان گیلان گفت: تعداد کل پرونده های رسیدگی شده در سال گذشته ۱۰۳ هزار و ۷۰۴ مورد بوده که ۸۴ هزار و ۷۶۶ مورد مربوط به معاینات بالینی، دو هزار و ۱۷۲ مورد مربوط به معاینات تشریح، ۱۶ هزار و ۲۴۱ مورد آزمایشگاه، ۳۵۳ مورد کمیسیون و ۱۷۲ مورد بررسی صحنه جرم بودهاست.
ود: مهمترین پرونده های بررسی شده در سال گذشته به درخواست سقط درمانی، معاینات روانپزشکی، تحمل حبس، بررسی ناباروری، معاینات اختصاصی مردان و زنان، بررسی گواهی استعلاجی ادارات دولتی و پرونده های رسوبی در طی سال ۹۰ مربوط می شود.
آیتی ادامه داد: کمبود فضای فیزیکی در کلیـه بخش های آزمایشـگاه از دیگر مشکلاتی بود که برای رفع آن یک اتاق به بخش سم شناسی اضافه و دستگاه HPLC برای آن تهیه شد. همچنین در بخش سالن تشریح به دلیل انتقال بخش معاینات زنان به واحد شمال، افزایش فضا داشتیم که متعاقب آن واحد پذیرش متوفیات و محل اسکان تکنسینها و مامورین سالن تشریح تفکیک شد.
برنامه پزشکی قانونی در سال جدید
وی در خصوص پروژه های سال جاری اداره کل خاطرنشان کرد: پیگیری احداث پروژه آزمایشگاه و سالن تشریح در سایت لاکان رشت که از پروژه های ملی است، تکمیل احداث سالن تشریح پزشکی قانونی بندر انزلی، صومعه سرا و رودبار، ادامه روند توسعه نیروی انسانی و تبدیل وضعیت نیروهای موجود (از قراردادی به پیمانی) با رایزنی مسئولین استان و…. از جمله پروژه های سال ۹۱ این اداره کل است.
تشکیل کمیته تعیین علت فوت
مدیرکل پزشکی قانونی استان گیلان جذب نیروی انسانی طی برگزاری دو مرحله آزمون استخدامی، تغییر کاربری فضای فیزیکی برخی واحدها شامل معاینات بالینی، سالن تشریح و واحدهای اداری، تشکیل کمیته تعیین علت فوت، خرید یک دستگاه خودرو سوزکیگراندویتارا و تجهیز آن برای بهره برداری در صحنه جرم، برگزاری دوره های آموزشی فراگیر معاینات کالبدگشایی و تعیین علت فوت در مرداد ماه سال ۹۰، برگزاری همایش آشنایی با مواد مخدر و روان گردان نوظهور با همکاری معاونت دادگستری استان، برگزاری دوسمینار آموزشی مربوط به پزشکی قانونی در اسفندماه ۹۰ و تشکیل کمیته های حجاب و عفاف، ستاد اقامه نماز، امر به معروف و نهی از منکر را از مهمترین فعالیت ها و دستاوردهای سال گذشته پزشکی قانونی دانست.
وی در پایان در خصوص درصد جذب اعتبارات در سال گذشته جذب اعتبارات سرمایهای و هزینهای را در سال گذشته ۱۰۰ درصد عنوان کرد.
استخدام جدید ترین آگهی های استخدام در ادارات ، سازمانها، دانشگاه ها، بانکها و شرکتهای خصوصی

این افسانه بود الان دیگه درسته این اگهی استخدام رو میگم
یعنی منظورش استخدام بود؟؟؟
۳۶ ساله -۴/۵ سال سابقۀ کار (۲ سال ریس سالن تولید) -ساکن گیلان -۴ سال بیکارم بت مدرک مهندسی مکانیک از دانشگاه گیلان- مرده شور هر چی مسول و برنامه ریز یرای حل مشکل بیکاری رو ببرن- به خاطر مادر پیرم نبود به تمام مقدسات قسم تا حالا خودمو از این زندگی نکبت بار خلاص می کردم تف به گور ..
۴۵ تا؟! بده به آشناهاش تازه واسه اونا هم کمه
میشه معرفی کنید کدوم منگلی این تیترو زده؟متن هیچ ارتباطی با تیتر نداره.واقعا متاسفم
خیلی باحال منگل تو جملت نشسته، کلی خندیدم
آنقدر این مسئولان استان گیلان در تمامی پستها ،شل و ول هشتند که آدم حالش بهم میخوره بهشون بگه مسئول ، مدیر یا هر ………….. دیگه،کسی که این متن و گذاشته باید یهش بگی مردیکه این کجاش استخدامیه….
حتی خوندن چنین متنی از فوش هم برای جویندگان کار بدتر است.<
تا کی باید ما جوونای گیلانی با این همه سرمایه ای که تو استانمون داریم محروم از اشتغال باشیم…؟
تا کی باید دسته دسته جوونا بخاطر نبود کار استان خودشونو ترک کنن و آواره استانای دیگه بشن….؟
تا کی واقعا…………..؟
از اوارگی گفتی و کردی کبابم ………. دیگه خسته شدم
عزیزم مشکل بیکاری توی گیلان فقط مقصرش نماینده های تهرانی و تبریزی و شیرازی توی مجلسه . به هیچ وجه نمیذارن یه شهر توریستی صنعتی بشه . البته بی عرضگیه نماینده های گیلان هم هست نمیتونن مجوز ۴تا پالایشگاه و ۲ تا نیروگاه و…. بگیرن . تا کی باید تهرانی ها برامون تصمیم بگیرن و بیان گیلان خوشگذرونیشونو بکونن. از همشون متنفرم
با نظرتون کاملا موافقم چرا همه پا میشن میرم جنوب چون صنعتیه چون پالایشگاه و نیرو گاه زیاد داره
گیلان سومین استان در رتبه بیکاری رو کسب کرده و با همتی که مسئولان ما دارن انشااله به زودی به رتبه اول میرسیم
داداش از افتخارات ما کم نکن
بعد از استان البرز ما دوم هستیم
حالا به فکر اول دوم نباشید. به فکر این باشیم که تو رشت کار واسه ما قحطه باید یه کاری کرد بخدا، کسی به داد ما نمی رسه
عزیزم موضوع رو با متن یکی کنی .جوری نوشتن که اینگار فردا میخوان جذب کنند در حالی که متنش یه چیزی دیگه میگه (مثل …کمبود نیروی انسانی پزشکی قانونی برطرف شده است.)
آره … حتما چندتا از فک و فامیل آقایون دارند فارغ التحصیل میشن ایشالله تا اون موقع مجوزش رو میگیرن
خلاصه چی شد؟
استخدامی داره یا نه؟
زحمت کشیدند آقایون
با این حرکت مشکل بیکاری بالای ۲۰ درصد استان درست میشه.